Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkanie za małe ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 4 miesiącu ciąży. Mój mąż stwierdził, że nasze mieszkanie - salon z kuchnią, łazienką, sypialnia, mała ,,siłownia", drugi pokój. Mąż stwierdził, że chce kupić dom, bo uważa, że nasze mieszkanie jest za małe. Nie mieszkamy w Polsce. Dziewczyny czy nasze mieszkanie faktycznie jest za małe ?

Gość gość
Jak dla mnie małe. Nie wyobrażam sobie np.nie mieć garderoby czy pokoju "gościnnego "

Gość gość
Garderobę mamy, ale to chyba nie liczy się do pokoju ;)

Gość gość
Mieszkanie jak mieszkanie dla mnie ważniejszy był ogród z tarasem, to bezcenne przy dziecku

Gość gość
Jako pokój się nie liczy, ale dużo mówi o organizacji mieszkania. My mamy dużą, wielkości pokoju, dużo nam to ułatwia.

Gość gość
Mamy jeszcze taras na zachód i wschód - oba są ogromne.

Gość Klaudia73
Takie mieszkanie nie jest za małe :) Myslę, że mąż po prostu chce mieć dom. Moje mieszkanie jest duzo mniejsze i chcąc miec większą przestrzeń zrobiłam kuchnie otwartą na salon. I to był błąd ;) Nie podoba mi sie więc przy najbliższym remoncie robimy tak jak było. Muszę tylko dobrać odpowiednie drzwi np takie http://www.drzwidladomu.com.pl/ . I nareszcie będę miała troche prywatności w czasie gotowania.

Gość gość
Mialam ten sam problem, po urodzeniu drugiego dziecka nasze mieszkanie stalo sie za male, wtedy znalazlam z mezem super oferte. Na prawde warto bylo przeniesc sie do domu. Po pierwsze cisza i spokoj, wlasny ogrod, dzieci maja gdzie sie bawic, kazdy ma swoj pokoj.. jest masa zalet, ktore sa za tym aby kupic dom. Polecam np taka oferte http://www.equator.com.pl/

Gość gość
moim zdaniem stanowczo za małe. mieszkacie jak ostatnia biedota.

Gość gość
Nie masz większych problemów kobieto ,moze jeszcze wyslij zdjęcie do oceny .

Gość gość
najlepsze są teksty : nie wyobrazam sobie :) matołku a jak kogos nie stac na większe to ma zapozyczyc |?> gówniarskie myslenie

Na początek starczy, ale później jak dziecko rośnie, rzeczywiście możecie mieć mało miejsca. Niestety, wszystko zajmuje plac, a maluch rozsypuje zabawki. Póki co można jakoś sensownie zagospodarować takie małe pomieszczenie, by dobrze się w nim pomieścić, np. duży stół wymienić na mały rozkładany, ale to tylko jedna z wielu propozycji. Dobrze jest pomyśleć o dodatkach, które pomagają nadać wnętrzu niepowtarzalnego charakteru. Jakbyście chciały, to polecam fajny sklep: http://www.homegardenart.pl/pl/c/Lampy-designerskie/144

Gość gość
ja pier... sami bogacze... a jakos wiekszosc zyje z dzieckiem lub dwojka w mieszkaniu 2 pokojowym

Gość gość
no jeżlei ktoś mieszka z dwojka na 2 pokojach to gratuluje pomyslu posiadania dzieci :o

Gość gość
Autorko podaj metraż bo twój opis mi nic nie mówi. Sama ma cztero pomieszczeniowe mieszkanie ale metraż jest istotny bo twoje mieszkanie to może być ciasna puszka z wieloma pomieszczeniami.