Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja była miała ukryty cel ...

Polecane posty

Gość gość

Była ze mną kika lat w związku ... od samego poczatku była zakochana w moim koledze ze szkoly średniej ( z mojej klasy). Była ze mną w związku tylko po to by móc w jakiś pokręty sposób go do siebie zwabić. Był on z dziewczyną z mojej klasy przez pare lat więc chyba wolał tamtą od mojej. Do czasu. Jak się tylko pojawił to moja była pognala do sądu z papierami rozwodowymi. Kazała się wyprwadzic zmieskania (tamtenczekał na wprowadke). Przez dziwkę miałem problemy z kregslupem i dodatkowo moja mama zmarł chwile poznej a d***** co? Po sądach mnie targała i w d***e miała to o się diało bo się k****e dupczyc chciało! I jak tu wierzyc i kochac ktora kolwiek z nich. Wiedziałem o tym i ile razy przez to plakałem. Poniewaz prawie co chwile utwierdzała mnie w tym ze nie mnie a tamtego kocha. Kilka razy chciałm odejśc ale to była suka ogrodnika (nie chciała ale innej mnie nie dała - dopoki nie zjawił się jej "ukochany" na ktorego to czekał) Była ze mna bez miłości do mnie jako zwykły interes. Od poczatku chodziło jej o zupełnie innego faceta. Zmarnowała mi d***** kilka lat zycia. Do konca zycia i pozniej jej o zapamietam!

Gość gość
Bardzo smutne to co piszesz :( Ile masz lat?