Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komentujemy Eurowizje 2015 zaczynamy!

Polecane posty

Gość gość
Piękna zemsta za Conchitę! Brawo Europa Austria 0! Nikt szkopów nie lubi!!!

Gość gość
Wielka Brytania miała fajną piosenkę i też daleko w tyle.

Gość gość
prawik 24 lata skończ śmierdzieć i idź już spać

Gość gość
beka hahhaha, Polaczki no i co macie swoja Monisie niepelnosprawnisie, nie krytykuje jej bo nie jej wina, aczkolwiek liczyliscie na litość taaaakiego wala :* :* beznadziejna Polska, duuuzo gorsza niz Niemcy, zero angielskiego zero głosu. wycie.

Gość gość
A no tak w latach 90 Górniakowa drugie miejsce miala

Gość gość
Ludzie zrozumcie że głosują ludzie(sms)50% i żałosne jury50% (Bóg wie kto tam zasiada), dlatego wychodzi to wszystko jak wychodzi. Najnowsza usługa Microsoftu przewidziała kto wygra, zatem brawa dla Cortany :D Koleś nieźle śpiewał, a najważniejsze że Gagarina nie wygrała. :D Słyszeliście jak widownia buczała jak na początku głosowania miała 1 miejsce, to chyba o czymś świadczy. A prowadząca powiedziała wtedy, że liczy się muzyka a nie polityka...hahaha ciekawe czy jakby ruskie czołgi wjechały do jej kraju to też by tak gadała....

Gość gość
Dobranoc wam

Gość gość
Ludzie zrozumcie że głosują ludzie(sms)50% i żałosne jury50% (Bóg wie kto tam zasiada), dlatego wychodzi to wszystko jak wychodzi. Najnowsza usługa Microsoftu przewidziała kto wygra, zatem brawa dla Cortany :D Koleś nieźle śpiewał, a najważniejsze że Gagarina nie wygrała. :D Słyszeliście jak widownia buczała jak na początku głosowania miała 1 miejsce, to chyba o czymś świadczy. A prowadząca powiedziała wtedy, że liczy się muzyka a nie polityka...hahaha ciekawe czy jakby ruskie czołgi wjechały do jej kraju to też by tak gadała....

Gość gość

Gość gość
Polska zawsze wybierze taką piosenkę że się płakać chce takie dno

Gość gość
Łotwa byla najlepsza, Polska moze sie schowac..

Gość gość
:(:(

Gość gość
:)

Dobra, jakiś film trzeba obejrzeć bo tu zamuliło na maksa :).

Gość gość
E tam, ważne że rosyjska propaganda nie wygrała, bo już się zaczynałam stresować, a tak gicior można iść spać

gość dziś E tam, ważne że rosyjska propaganda nie wygrała, bo już się zaczynałam stresować, a tak gicior można iść spać x Racja:), ja obejrzę film.

Gość gość
Trochę szkoda, że Polska nie wygrała. Mimo wszystko, gratulację dla Szwecji :)

Gość gość
ironiczna Mysz_ dziś --- ty serio myślałaś że ma jakąś szansę wygrać z takim gniotem .

Gość gość
gunwo

Słabo nie podobało mi się to wcale..W ogóle to chonchitaco prowadziło konkurs to gorzej jak DNO !! Już mogli wybrać kogoś innego, do czego ten świat zmierza jak oni proponują takich ludzi. Nie rozumiem dlaczego nie mogli dać jakiś normlanych prowadzących.. grrr

Gość gość
i znowu Szwedzi wygrali , a kiedy ta Loren wygrala 2-3 lata temu i zniwu "trza" bedzie Eurowizje organizowac , mam nadzieje ze tym razem bedzie jak trzeba w Sztokholmie a nie w Malmö czy jakims innym Göteborgu

Gość gość
http://jastrzabpost.pl/newsy/punkty-dla-polski-na-eurowizji-2015-jurorzy-zanizyli-wynik-moniki-kuszynskiej_125410.html To samo było w zeszłym roku. Słowianki według telewidzów były chyba na 2 miejscu, a na pewno w czołówce, a przez jury nasza piosenka spadłą na 12. W ogóle nie ma sensu chyba głosować, skoro naród wybiera sobie piosenkę, a kilka osób z odmiennym gustem wrzuca te głosy do kosza na śmieci.

Gość gość
Nic się nie stało...Polacy nic się nie stało....lalala!!! Może za rooookkkk....

Gość gość
Jak dla mnie to głosowanie właśnie nie ma sensu, ale i tak jestem zdziwiona, ze Monika coś dostała:O Jej występ był nudny, a poza tym w porównaniu z głosami innych uczestników to nasza Monika jest naprawdę daleko w tyle. ani dobra piosenka ani dobre wykonanie. Jestem zdziwiona te wysokim miejsce Rosji:O Polina ma dobry głos, ale piosenka była średniawa, myślę, że tak na miejsce po środku no może 10, ale nie wyżej. Jakaś poprawnośc polityczna czy co? Dla mnie najładniejszą piosenkę miała Estonia, a poza tym podobała mi się Słowenia, Łotwa, Włochy, Norwegia, Australia.

Gość gość
A ciupa podajaca punktacje..tragedia;/ kazdy prezentrr cos mowil ..typu pozdrawiamy z hiszpani; jestescie super a ta odj***la punktacje i nara.pewnie uczyla sie tego tekstu z miesiąc! Haha