Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BasiBasia

Poradnia Dietetyczna Anna Maria Wilk w Siemianowicach Śl. kto był? opinie?

Polecane posty

Gość BasiBasia

Witam czy ktoś z was odchudzał się u dietetyka w Siemianowicach który mieści się w Gabinecie Terapii Naturalnych Anna Maria Wilk na Wróblewskiego 65- chodzi mi o ten gabinet na ryneczku bytkowskim koło restauracji Gardena. Pytam ponieważ dostałam namiar na tego dietetyka na pewnym forum i tak szukam informacji. Mam hashimoto i szukam dobrego dietetyka który pomoże mi schudnąc a za razem zadba o moją tarczycę i chorobę hashimito. Na fb https://www.facebook.com/PoradniaDietetycznaDietetykOnLine proszę o opinie

Gość aurelia78
ja jestem z czeladzi i sporo dobrego słyszałam o tym gabinecie, ale osobiście jeszcze nie byłam

Gość Taszyca
Powiem tak: byłam, długa konsultacja godzinna, bardzo dobre rady dietetyczne, pierwsz wizyta +dieta indywidualna na 14 dni zapłaciłam 150zł- sądzę że nie dużo a dieta skomponowana dla mnie, biorać pod uwagę moje upodobania kulinarne, styl zycia np to że chodze bardzo pozno spać czasem- jestem stweardesą, do planu zywieniowego dolączone przepisy na łatwe i szybkie dania a co ważne smaczne.Jestem bardzo zadowolona bo schudłam w zasadzie bardzo łatwo beż uczcucia głodu i ssania w żołądku. Pan dietetyk Krzysztof Wilk bardzo sympatyczny mężczyzna, bez oceniania, taki swój facet, generalnie warto, aha i cały czas jest z nim kontakt albo internetowo albo telefonicznie ja kto woli.Polecam!

Gość 12 ania
ochudzałam tam męża, wszystko pozytywnie, w dwa miesiące - 14 kg, potwierdzam że plan zywieniowy dieta łatwa, smaczna i nie droga ułożona indywidualnie, cenowo tez ok bo wywiad z konsultacją i dietka na 14 dni 150zł, uważam ze to fajna cena

Gość ewelina gutt
Zgadzam się, w okolicach Katowic to najlepsi dietetycy w tej poradni p.Anny M.Wilk. Z normalnym podejściem do człowieka, bez oceniania.Podchodziłam dwa razy za pierwszym miałam dietę na 7 dni ale nawet ie zaczełam bo wyjechalam w delegację, potem urlop i tak się jakoś rozeszło. Troszkę przytyłam jeszcze i znów byłam tym razem dietka na 14 dni.Poszło bardzo dobrze, moze dużo nie schudłam bo zero ruchu i tylko praca w samochodzie ale jak dla mnie jest okey.Pierwszy miesiąc 5 kg drugi miesiąc 3,5 kg. Jak na razie wystraczy ;)

Gość gość
Witam jestem w trakcie leczenia na pasożyty i grzyby więć zobaczymy