Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PAMIĘTAJCIE DZIŚ TYLKO DUDA !

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość gość
dzis duda a co jutro? utopi sie w bagnie chlop?

i tutaj autorze wielke OCZY:):) i rozczarowanie :D babcine miasteczko chce Bronka:D

Gość gość
Duda...super wędliniarskie wyroby i tyle niech tak pozostanie :P

Gość gość
a moze cos wreszcie drgnie W DOBRA STRONE jak wygra duda?

Gość gość
Duda to chociaz ma aparycje na takie stanowisko bo Bronek to zero obycia

Gość gość
Tak, bo dzięki Dudzie będzie III wojna. I tak on obiecuje a nic nie zrobi poza wojna

Gość gość
wyluzuj jaka iii wojna, polska to pionek na mapie swiata. ale to nie oznacza ze mozemy dac sie drenowac obcym sluzbom

Gość gość
On już ma takie starcia z Rosją, że tylko to nas czeka

Gość gość
Złamałeś ciszę wyborczą !!!!

Gość gość
jakie znowu starcia?

Gość gość
Ja wybieram mniejsze zło i KOMOROWSKI. duda niech się powiesi. Głupi zlamas.

Gość gość
Duda chciał wsadzać do więzienia za in vitro. Taki ktoś ma być prezydentem???

Gość gość
Dokładnie . Moja siostra ma piękną córeczkę dzięki in vitro. W życiu bym nie chciała żeby głową państwa miała takie poglądy. Duda do obozu , tam go nauczą szacunku do drugiego życia.

Gość gość
Szkoda ze nie ma pięknej córeczki bo ja adoptowoła tylko musiała koniecznie ja wyhodować. Ja za in vitro mogę być jak się płaci za to z własnej kieszeni a nie ludzi bo niby jakiej racji.

Gość gość
Skoro ktoś nie może mieć dzieci normalną drogą, to to oznacza, że natura go nie stworzyła, by zostawił po sobie kolejne wybrakowane egzemplarze. He he

Gość gość
Siostra sama płaciła. I nie wyhodowala. Jej mąż był w śpiączce długo. Później był problem z zejściem w ciążę . To był jedyny sposób żeby mieli dziecko swoje.

Gość gość
Mąż siostry dwa miesiące po ślubie miał wypadek i był w śpiączce. I to nie siostra jest wybrakowana tylko "zolniezyki" jej męża przez chorobę i leki były za słabe . Ludzie widzę są uprzedzeni . Trzeba najpierw poczytać dlaczego ludzie się decydują na taki krok.potem osądzać.

Gość gość
a kto kotna polska k***o utrzymuje tego bachora? my , podatnicy? skoro mąż ni do roboty by utrzymać ni do ******ie cię się nie nadaje

Gość gość
On pracuje. Jest kierownikiem ochrony na lotnisku.ona tez pracuje . Wiec nie p*****l mi tu . Zwłaszcza że oni w stanach juz mieszkają kilka lat.

Gość gość
ludzie nie kłóćcie się o to całe in vitro kto będzie chciał to sobie skorzysta z tego procederu czy będzie rządziło PO czy PIS nikt za to nie będzie karany więzieniem, to jakieś bzdury powtarzane przez zwolenników PO, Duda powiedział, że on chce uregulować prawnie bo na razie w tej dziedzinie panuje w Polsce wolnoamerykanka i tyle w temacie

Gość gość
Idźmy wszyscy na wybory.To szansa dla nas na lepsze jutro i rozliczenie najgroźniejszych przestępców.

Gość gość
Głosuje na bronka

Gość gość
Wybory to nasz obowiązek. Polska dla Polaków. Nikt nie powinien nas wyzywać od bydła. Jesteśmy u siebie!

Gość gość
a glosuj na kogo chcesz tylko mysl a nie daj sie manipulowac tanimi zagrywkami

Gość prawictwo pospolite 137
są dwaj słąbi kandydaci , bo chciałem głosować na kukiza w 2 turze kukiz byl za uproszczeniemsystemu biurokracji , odpartyjnieniem , był za Polską ale skoro nie ma kukiza to wybiorę mniejsze zło

Gość prawictwo pospolite 137
a teraz pójde i wybriore tego , który obiecuje mniej i którego obietnice kosztują 8 razy mniej podatnika

Gość gość
Karta do głosowania musi być opieczętowana. Jeśli nie jest, to znaczy, że Twój głos nie będzie ważny. W takiej sytuacji należy bezwłocznie zawiadomić policję w celu spisania protokołu i zadzwonić na nr 534569592 i poinformować o sytuacji. Proszę sprawdzić swoje dane na liście, bo są przypadki, że ktoś np. głosuje za naszych członków z rodziny, którzy nie głosują. Dane powinny być na liście. W Warszawie w I turze była taka sytuacja, że dwie kamienice były dopisane do listy i figurowały fikcyjne nazwiska. Były też sytuacje, że jedna kratka była większa (fawozyzowany kandydat) - to taka sztuczka psychologiczna. Ważne jest właściwe posatwienie znaku x. Jeśli będzie źle postawiony, poprawiany, komisja może takiej karty nie uznać. Jeśli nie ma nas na liście, jeśli zauważymy braki - należy wzewać policję. Spisanie protokołu to najważniejsza sprawa z takiej sytuacji, bo wtedy komisja nie ukryje już żadnego faktu. Powodzenia.

Gość gość
Chciałbym przypomnieć wszystkim o przywileju i powinności głosowania oraz zaapelować do Rodaków, słynnym hasłem profrekwencyjnym z 2007r.:"Zmień kraj. Idź na wybory". :classic_cool:

Gość gość
czyli lista bez pieczatki to przestepstwo tak?