Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zżyta rodzina..

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Moj facet mieszka wraz z rodzina, siostry blisko nich..wszyscy widują się codziennie, wszystko robią razem..ale ja nie przypadłam im do gustu, więc staram się bywać tam rzadko..jest też przyjaciółka dwóch sióstr, która spędza u nich całe dnie, griluje z nimi..poznałam ją, wiem że znają się od małego, ona zna całą dalszą rodzinę itp..ma partnera, mieszkają razem, ale on często bywa w rozjazdach..częściej go nie ma niż jest..gdy siostra odwiedza matkę, codziennie, zjawia się zwykle i ta dziewczyna, potrafi zadzwonić do mojego partnera po 22 siedząc w towarzystwie jego sióstr i zapraszać jego na piwko, na wizytę u niej itp..dzwoni prawie codziennie do niego..nie jestem zaxdrosna..ale zaczynam się zastanawiać czy to aby normalne..partner mówi jasno że nic go z nią nie łączy, ale czy nie najwyższy czas zareagować?

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
Więcej niż 15..choć sytuacja dosuć głupia..

Gość gość
Rodzina mojemo M tez jest w podobnym stylu ( no może oprócz tej przyjaciolki która ewidentnie ma chrapkę na twpjego faceta) ale ja to ucielam. Nie mieszkamy blisko wiec jest ok. Ja chce mieć w domu spokoj a nie wieczne pielgrzymki. Oczywiście wyszłam na zla ale mam to gdzies.

Gość gość
Więc lepiej zareagować? I ostudzić jej emocje? Dziwna sytuacja, od dłuższego czasu przychodząc do niego słyszę od jego matki, a była N. Niedawno pojechała, mój facet nie pytany o nią nie mówi, że była..sądzę, że przez to że wie że drażni mnie jej obecność i niejednokrotnie pytałam czemu tak często u nich bywa..

Gość gość
Dziwi mnie to tym bardziej ,że jak wcześniej wspomniałam po 15 lat nie mamy...

Gość gość
Co więcej często bywa tak że cały dzień spędzamy osobno, w tym czasie ona jest u nich, a ja spotykam się z nim wieczorem..wiem, ze on robi to po to bym się nie denerwowała..nie wygoni jej, ona nie przyjeżdża do niego, ale sytuacja jest dziwna..

Gość gość
Znajoma radzi zareagować w porę, postanowiłam zapytać postronnych osób, bo dotąd z 2 poprzednimi partnerami nie miałam takich sytuacji..