Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wg. was powinna wyglądać kobieta po 30 tce?

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o ubiór głównie, mi kobieta po 30 tce kojarzy sie z klasą i elegancją, tzn zakłada ubrania stosowne do swojego wieku ( nie gówniarskie odblaskowe topiki, krótkie rozkloszowane spodniczki i spodenki odkrywające poślady ) 30 tki które myślą ,że nadal mają naście lat wywołują u mnie niesmak i zgorszenie w pewnym sensie, ubraniami chcą się odmłodzić a wyglądają komicznie

Gość gość
moja stara ma 52 i chodzi jak gwiazda disco:P

Gość prawictwo pospolite 137
30 latka ma prawo sie ubierac tak samo jak 18 latka ubieranie sie z klasą kojarzy mi sie z karmiącymi otyłymi matkami za którymi sie juz nikt nie ogląda i których seksapil jest zbliżony do zera dlatego musza maksymalnie zakrywać swoje grube otyłe uda i tłuste ramiona by nie gorszyc ludzi a wedlug mnie 30 latka ma taki samo czuc sie seksowna jak 18 latka

bo często jest tak , że jak dziewczyna ma dziecko to jest skończona u płci przeciwnej i nikt sie nią nie interesuje

Gość gość
a dla mnie klasa i elegancja to właśnie seksapil, kobieta po 30 tce w wąskiej spódniczce lekko przed kolana ,dopasowanym żakieciku i delikatnych szpilkach wygląda bardzo seksownie i to wlaśnie jest klasa a nie gówniarski ubiór nastolatki

Klasyczny ubiór to stonowane barwy + ew. kolorowe dodatki, a nieeksponowanie w nachalny sposób swoich walorów nie oznacza braku seksowności...

Gość gość
właśnie ubiór stonowany i elegancki co nie wyklucza seksowności

Gość basia co zna dentystow
spodniczka przed kolano,stonowane barwy...no tak zapomnialam,ze w Polsce mlodosc sie konczy po 25 r.zycia,po 30 to juz starsza dystyngowana pani:Oludzie,czy wy jeszcze zyjecie w epoce´´Czterdziestolatka´´?

ubiór jest też wazny . Ale zależy od sytuacji .. nie powinno sie chodzić w minispodniczce do pracy ..

Gość gość
moja znajoma dobrze po 30 tce w rozmiarze 46 nosi czarne leginsy z różowym napisem przez całą nogawkę, sex only sex do tego różowe trampki i topy z ogromnym dekoldem i rzeczywiście nie wygląda to smacznie

ja miałem takie nauczycielki w legginsach mialy okolo 30 lat i rzeczywiscie musze przyznac ze dawały rade Nawet przyznali to inni faceci z którymi chodzilem na lekcje

Moim zdaniem młode osoby również wyglądają lepiej w klasycznej elegancji, choć tak naprawdę wystarczy odrobina wyczucia. Pewne widoki, nadużywane, powszednieją, a pewne rzeczy pokazywane w zbyt dosadny sposób, stają się wulgarne.

Gość gość
kobieta normalnie ,zalezy jakie masz preferencje to samo dot.panów

właśnie ubiór stonowany i elegancki co nie wyklucza seksowności wyklucza i to bardzo .. Bo oznacza jestem zajęta mam dzieci , nie zbliżajcie sie do mnie panowie .. Faceci wolą laskę w legginsach niż w czarnej marynarce na widok tak ubrannej panny kazdy facet ucieka i nikt nie podrywa tego typu kobiet : http://1.static.s-trojmiasto.pl/zdj/c/9/115/620x500/1152642__f_0,5115207373_0,2370820669.jpg

kobieta która jest tak ubrana ma bardzo niskie szanse na zainteresowanie płci męskiej http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c7a6cac07c002bae.html bo takim strojem daje znak : mam dzieci , mam faceta , nie jestem zainteresowana związkami , nie zwracajcie na mnie uwagi jestem zajęta

Gość gość
Wczoraj widziałam przed kinem, babkę z twarzy wyglądała jak po 40-tce, grube nogi a kusa spódniczka( zakrywająca ledwo tyłek), krótka skórzana kurteczka, głęboki dekold, z jakiś gościem tez po 40- ce, co na 100 nie był jej mężem. Wyglądała jak d****** bo żaden szanujący się mąż nie pozwoliłby włożyć coś takiego żonie.

przecietny facet prędzej zainteresuje sie tak ubraną dziewczyną jak nizej http://celebmafia.com/wp-content/uploads/2014/05/hilary-duff-in-leggings-out-in-los-angeles-may-2014_1.jpg im prostszy strój tym kobieta wydaje sie bardziej dostępna Eleganckie ubiory rozpraszają i sprawiają , ze mozliwy kontakt jest bardziej oficjalny i na pewno nie zachęca do znajomości

Gość gość
Kolorowe koszulki z zabawnymi nadrukami Czy wiek ma wpływ ma modę? W określonych sytuacjach – na pewno. Z rozwagą swój codzienny strój powinna dobierać zwłaszcza kobieta, która przekroczyła trzydziestkę. Oczywiście, jeśli należysz do tego grona, możesz ubierać się, jak chcesz. Są jednak sytuacje, w których warto z większą uwagą dobierać strój i dodatki. Dojrzałej kobiecie nie wszystko będzie pasować. A poza tym o niektórych ubraniach, w które chętnie ubierają się np. dorastające nastolatki, lepiej zapomnieć raz na zawsze. Kolorowe koszulki z zabawnymi nadrukami Gdy miałaś naście lat, pewnie za nimi przepadałaś. Do dziś nastolatki noszą t-shirty ze śmiesznymi nadrukami, rysunkowymi naprasowankami czy zwariowanymi napisami. Jednak w przypadku kobiety trzydziestoletniej taka koszulka dobra będzie wyłącznie na weekendowy wypad za miasto czy na wyprawę rowerową. – Jeśli do takiej bluzki dobierzemy trampki i bermudy, będziemy wyglądać infantylnie – twierdzi stylistka Kasia Kwiatkowska. Wyjątkowo kiepskim pomysłem jest noszenie kolorowej koszulki z młodzieżową biżuterią.

czyli strój ma olbrzymi wpływ na to czy facet ogląda sie za dziewczyną czy też nie .. Oficjalne ubranie skutecznie eliminuje większosc kobiet , a legginsy sprawiają ze kobieta wydaje sie bardziej atrakcyjna , bardziej warta zainteresowania. Stroj moze tworzyc bariere

Gość gość
Szorty ledwo zakrywające pośladki Dobre na plażę czy na działkę. I tyle. Warto podkreślić, że noszenie ultrakrótkich szortów, eksponujących pośladki, w ogóle nie jest dobrym pomysłem. Nawet podczas upałów można założyć ciut dłuższe spodenki, bawełnianą spódnicę czy przewiewną sukienkę. Zachowajmy umiar i nie prezentujmy zbyt dużo golizny na zakupach, w restauracji czy podczas spaceru w centrum miasta. Kobieta po trzydziestce mogłaby założyć takie spodenki, ale w sytuacjach nieformalnych (na piknik czy spacer z psem) – i pod warunkiem, że ma bardzo zgrabne ciało.

Gość gość
Jak kobieta jest po trzydziestce a ma warunki czyli zgrabne cialo,zgrabne nogi to ja nie widze przeszkod aby zalozyla dopasowana krotka spodniczke itp.

Gość gość
Rozkloszowane, falbaniaste spódniczki Kojarzą się z dziewczynkami i nastolatkami. Dlatego to one powinny je nosić, a niekoniecznie trzydziestolatka. Trudno wyobrazić sobie okoliczność, w której taka spódniczka pasowałaby dojrzałej kobiecie. Niestety, w pewnym wieku lepiej o nich zapomnieć, żeby nie narazić się na śmieszność. Co powinnaś zrobić, jeśli nie masz już piętnastu lat, a uwielbiasz rozkloszowane, wielowarstwowe spódnice? Kasia Kwiatkowska radzi: noś je do prostej, nieozdobionej bluzki lub topu. Ale nigdy w sytuacjach formalnych.

Gość gość
Bluzy z kapturem – Najlepiej sprawdzają się w sportowym zestawie. Jeśli lubisz taki krój, poszukaj bluzy z materiału innego niż bawełna – zaznacza Kasia Kwiatkowska. Dojrzała kobieta nie powinna nosić obszernych bluz z kapturem na co dzień, ale, oczywiście, na wieczorny spacer, wycieczkę czy trening na świeżym powietrzu zakładaj je śmiało. Jednak w biurze czy podczas ważnego spotkania ta część garderoby nie będzie dobrze wyglądać na trzydziestolatce.

Gość gość
ja wyczytalam gdzies w necie,ze od dnia 30 urodzin ABSOLUTNE NO GO to: -dlugie wlosy,nalezy je obciac lub zwiazc schludnie w kok -zakaz noszenia dzinsow,a zwlaszcza obcislych -widoczny deklot -ubuwie spotrowe -mini -dlugie kolczyki -lancuszki-nalezy zamieinc na perly -bluzy z kapturem -skorzane kurtki -wysoki obcas-nalezy dobrac skromne obuwie na plakim obcasie... reszty nie pamietam,ale chyba komus sie tpinelo zamiast 30 to 60:D wtedy bym zrozumiala.

Gość gość
Mocno wycięte biodrówki Nie powinnaś ich nosić z tych samych powodów, dla których odradzamy szorty ledwo zakrywające pośladki. – To fason, który jest źle widziany bez względu na okazję – zwraca uwagę Kasia Kwiatkowska. A już na pewno mocno wycięte, eksponujące goliznę biodrówki nie pasują dojrzałej kobiecie. Lepiej poczujesz się i będziesz wyglądała w pełniejszych, dobrze dopasowanych spodniach.

Gość gość
przepraszam Pani Stylistko,ale w wieku 20 lat bluza z kapturem tez nie wyglada dobrze na formalnym spotkaniu!!

Gość gość
Torby z nadrukami, torby lniane Płócienna torba ze zwierzątkiem, plastikowa z wizerunkiem Marilyn Monroe lub napisem "Kiss me", lniana z pacyfką... Owszem, wyglądają oryginalnie i zwracają uwagę, ale nie noś ich na co dzień. Takie torby sprawdzą się na zakupach czy na plaży, gdzie możesz je śmiało ze sobą zabierać. Ale jeśli stanie się ona twoją codzienną torebką, będziesz wyglądała po prostu śmiesznie i kiczowato. Ważne, aby torby dobierać stosowanie do okazji.

Gość gość
Młodzieżowa biżuteria Czyli wszelkie tanie świecidełka, wisiorki z czaszką czy tanim misiem wysadzanym sztucznymi kamieniami. Taki dodatek będzie wyglądał tandetnie i nie obroni się w przypadku żadnej stylizacji. Dlatego unikaj podrabianej biżuterii kupowanej na bazarach, która wygląda na tych kilka złotych, jakie za nią zapłaciłaś. Co innego, jeśli jest to zawieszka rekomendowanej firmy, wykonana porządnie i elegancko. Ale i taką ozdobę, radzi Kasia Kwiatkowska, noś pojedynczo i pod warunkiem, że będzie tworzyć całość z pozostałymi elementami stroju (np. pokrywać się z motywem, kolorem czy fakturą).