Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wg. was powinna wyglądać kobieta po 30 tce?

Polecane posty

Gość gość
Bazarowe tenisówki Z akcentem na "bazarowe". Tanie, uszyte byle jak i nieeleganckie tenisówki noś wyłącznie w sytuacjach nieoficjalnych. Na spotkania ze znajomymi, gdy gracie w kręgle lub siatkówkę, na wieczorny spacer albo plażę będą jak znalazł. Wtedy liczy się wygoda. Ale jeśli wiesz, że w pewnych okolicznościach ludzie zwracają uwagę na twój wygląd, załóż kobiece buty. A co z markowymi trampkami czy conversami? Sprawdzą się – jak wyjaśnia Kasia Kwiatkowska – jeśli na przykład wykonujesz wolny zawód lub pracujesz w branży artystycznej. Mogą bowiem stanowić ciekawe dopełnienie stroju i pasują nawet do marynarki. Tekst: Ewa Podsiadły-Natorska (epn/ags)

Gość gość
Po co wklejasz jakieś dziadostwo? 30 - latka może nosić to samo co 20 - latka - spódnice przed kolano czy bluzy, a spodenki z odsłoniętym tyłkiem są niesmaczne u kobiety w każdym wieku

Gość gość
oczywiście,że może nosić to samo co 20 to latka bo każdy może nosić to co chce,a że będzie wyglądać kiczowato i tandetnie to już jej sprawa, to nie jest dziadostwo tylko rady stylistki, aczkolwiek nikt nie musi się do nich stosować, ja i bez nich wiem,że wiele rzeczy mi już nie wypada założyć, moja garderoba jest inna niż 10 lat temu co nie znaczy ,że mniej seksowna, po prostu nie wulgarna

Gość gość
też uważam że pewne rzeczy w pewnym wieku już nie pasują i niechodzi o to by założyć trzydziestolatce moherowy beret, ale też nie ubrać w różowe getry i tenisówki

Gość marysia8383
Na pewno modnie należy wyglądać, dlatego polecam zakupy na: http://byinsomnia.com . Tam znajdziecie wiele propozycji różnego stylu do tego kroju i w różnych odcieniach. W jednym miejscu wiele ciekawych propozycji.

Gość gość
Nie wiem jak powinna ale często wygląda tak: - garsonka - baran na łbie - cellulit od kostek do karczycha

Gość gość
Trzydziestoletnia kobieta, powinna ubierać się tak samo, jak dwudziestka, bo przecież jest młoda.

Gość gość
to zależy jak się wygląda. Są 30tki co wyglądają na 20 lat i moga nosić wszystko, a są 30 tki co wyglądają na 50, są grube i brzydkie, po ciążach, no to wiadomo że takiej mini już nie wypada nosić.

Gość gość
Mi sie wydaje ze 30 nie powinna sie ubierac jak 18, bez przesady... Takie ubieranie sie jeszcze bardziej postarza. Trzeba czuc gust. Klasa i elegancja kojarzy mi sie z konkretem czyli kancelaria prawna na wysokim poziomie. Powinna się ubierac ladnie miec fajny styl ale nie jak nastolatka!!! Kobieto 32 letnia jeszcze pare latek i moglabys byc mama 18 ki!!!

Gość gość
.......

Nie wiem o co wam chodzi. Jeżeli 30-letnia kobieta ma odpowiednią figurę, to może się ubierać jak zechce i będzie dobrze wyglądać. Najważniejsze, aby ubranie było stosowne do okoliczności i sytuacji. A pomóc odpowiednio dobrać zestawy ubrań może stylistka, jeżeli ktoś nie ma dobrego gustu lub chciałby wyglądać lepiej. Czytałam na http://www.strefastylu.com.pl , o tym że stylistka nie tylko zrobi analizę kolorystyczną ale też wybierze się z nami na zakupy i pomoże wybrać zestawy ubrań.

Gość gość
przypieprzanie się, nic więcej