Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 22 lat i nigdy nie miałam faceta

Polecane posty

Gość gość

Tak trudno samemu, a im dalej, tym mam wrażenie, że się nic nie zmieni. Mam wrażenie, że już wszyscy są zajęci. Nie wiem, co zrobić, żeby to zmienić. Nie jestem osobą rozrywkową i naprawdę nie przepadam za imprezami.Studiuje ale mój kierunek jest raczej z feminizowany i tam raczej nikogo nie poznam. Nie wiem, oglądam się za różnymi facetami na ulicy i zastanawiam się, czy on jest wolny czy zajęty. I jak by to było, gdybym kogoś miała. Jak przychodzi do rozmowy z facetem, to nie wiem, o czym rozmawiać i jak zwrócić na siebie uwagę i zainteresować. Mam wrażenie, że jestem za mało atrakcyjna i interesująca.

Gość gość
Mam to samo. Ja imprezuje w każdą sobotę, ale to i tak nic nie daje. Chyba do końca życia będę samotna ;(

Gość gość
Popracuj nad poczuciem własnej wartości. Znajdź w sobie pozytywy i uwierz w siebie.

Gość gość
Ja tak samo... też 22 lata i nigdy nie miałam.Na moim kierunku również jest znaczna przewaga kobiet. Imprez nie lubię - swego czasu chodziłam ale jestem zdania,że na wartościowego faceta raczej tam nie trafię. Poznawanie przez portale typu fotka i sympatia też raczej odpada.

Gość gość
Chciałbym trafić na taką, która nikogo nie miała, bo sam jestem w takiej sytuacji, tylko ze troszkę starszy, Nie chcę przechodzonych.

Gość gość
Ja mam 23 lata i też nigdy nie miałam faceta. Przestałam się tym przejmować, bo po co? Jest jak jest. Jeśli kiedyś się ktoś znajdzie - fajnie. Jeśli nie, nie będę się z tego powodu rozpaczać. :)

Gość gość
Faceci sobie mogą poderwać a kobiecie już nie wypada,bo wyjdzie na desperatkę.

Gość gość
No niby tak, ale w głębi serca czuję, że dużo tracę. Inni za młodości mieli jakieś miłośc*****erwszy seks, itp. A ja? nic ;(

Gość gość
Jak się cieszę ,że ktoś się odezwał i że nie tyko ja jestem samotna. Wokół tyle miłości,większość moich koleżanek bierze ślub , rodzi dzieci albo po prostu ma kogoś. Szczerze to nawet są takie momenty ,że nie mam o czym z nimi pogadać bo one w kółko o jednym czyli o swoim facecie. Jak ja chciałbym mieć takie problemy jak one

Gość gość
Ja jestem mało towarzyska i to pewnie przez to,bo na ulicach gorsze widuję z facetami [jakkolwiek chamsko to nie brzmi]

Gość gość
;)

Gość gość
mozesz podac gg?

A czemu sympatia lub inne strony tego typu odpadają? Ja mam i jakoś żyję.

Gość gość
nie mam gg

Gość gość
Ehh, a ja bym chociaż raz chciał się przytulić do fajnej dziewczyny, a tu lipa, nikogo jak nie było tak nie ma.

Gość gość
Bo faceci szukają tam kogoś głównie na seks ;)

Gość gość
22:52 Fajnej tzn jakiej ?

Gość malywloczykij
Jeśli to wam doda otuchy, poznalam swojego pierwszego faceta, jak miałam 27 lat. Pierwszy seks tez w tym wieku. Jesteśmy razem ponad rok. Jest fajnie, ale bycie samej tez miało swoje uroki :-)

Gość gość
Może trochę generalizuję ale wiadomości jakie dostawałam w większości były ofertami sponsoringu albo propozycjami relacji typu f**k friends.

Gość gość
a jakie mialas tam fotki?

Gość gość
Zwyczajne zdjęcia. Zero świecenia tyłkiem do lustra jeśli to masz na myśli, to nie w moim stylu.

Gość gość
Takiej, z którą będę harmonizował na różnych płaszczyznach, która mi się będzie po prostu podobać.

jestem otwarty na wszelkiego rodzaju znajomości jak jakaś dziewczyna chce porozmawiac to prosze pisac

Gość gość
Arrow22 Po co wstawiasz zdjęcia swojego penisa w innych wątkach??

Gość gość
kobiety 10 lat starsze od Ciebie i nawet 20 lat mają ten sam problem,po prostu nie tak łatwo trafić na osobę,która będzie kompatybilna, ja np chce związku opartego na miłości,wzajemnym szacunku,po życia kres,na te czasy to utopia

Gość gość
Dlaczego utopia? wielu ludzi chciałoby związku opartego na tych wartościach o jakich piszesz.

Gość gość
bo to rzadkość,bo jak nawet ludzie tacy się "namierzą" i pojawiają się jakieś problemy,to nikomu nie chce się nad tym "pracować" tylko się rozchodzą,bo większość facetów chce tylko zaliczyć,bo to są takie nie inne,porąbane czasy