Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 22 lat i nigdy nie miałam faceta

Polecane posty

Gość gość
Dobra powinnam napisać większość kobiet chce związku opartego na takich wartościach, z facetami to faktycznie różnie bywa. Wiele z nich chce poroochać i tyle.

Gość gość
Faceci, którzy chcą mieć kobietę, seks z jedna związek do końca życia, istnieją, tylko się nie wychylają.

Gość gość
faececi tez tego chca noa le wy kobiety macie bardzo duze wymagania co do wygladu:O

Gość gość
23:22 Mogłeś to ładniej ująć :O

eee tam. szał jest w pierwszych miesiącach związku, potem to już rutyna. Nawet seks się nudzi

Gość gość
Znam takich, którzy są szaleńczo zakochani nawet po kilku latach więc jak widać można:)

Gość gość
:Dto niech się wychylają ,bo życie jest jedno,i szansy na powtórkę nie ma,lepiej się wychylić i nawet jak nie "zaskoczy" -trudno,ale się próbowało,a nie poddać się ,i jęczeć ,że nie ma osób,które mają podobne podejście do życia dojrzała już jestem,ale ciągle naiwnie wierzę,,w miłość poniosłam klęskę,czekałam latami,na tego NAJWAŻNIEJSZEGO dla mnie mężczyznę ,nie wyszło,,serce mi pękło na 100 tyś kawałków,,, ale życie toczy się dalej,i nadal wierzę,naiwnie,do końca ,że to możliwe,kochać się ponad życie,i wtedy nic się nie nudzi,i wszystko ma sens

Gość gość
Nawet jeśli się nudzi po kilku miesiącach to wolałabym się przekonać o tym na własnej skórze;)

Gość gość
.

Gość gość
23:24 A faceci to niby nie mają ?

Gość gość
Autorko!! Jesteś jeszcze naprawdę bardzo młoda. To nie te czasy, kiedy się w tym wieku męża miało i dziecko pierwsze w drodze było albo już nawet na świecie... Ja pierwszego chłopaka miałam, jak miałam 22 lata właśnie. 22 i pół ;) przedtem , owszem, czasem jakieś randki (bardzo imprezowa byłam ale jednocześnie zakompleksiona, czułam się nieatrakcyjna i podobno biło ode mnie to, że szukam miłości...). no ale te randki to zazwyczaj kończyły się na 1-2 spotkaniach, bo faceci albo nie byli zainteresowani, albo liczyli na numerek :O gdybym "dała" każdemu, który na coś liczył, bo była okazja bo byłoby gdzie itp - to bym w wieku 22 lat miała na koncie chyba z 6 facetów... a nadal jednak byłam dziewicą. (no ale całowanie się barrrdzo namiętne i łapanie za talię pupę i nawet biust przez ubranie kilka razy było). teraz - mam 35 lat. na "koncie" 4 związki, pierwszy ten jak miałam 22 i pół ;) pierwsze 3 trwały tylko po 5-8 miesięcy. zawsze zrywał facet , życie ... czwarty związek trwa już 9 lat. mamy 3-letnie dziecko. naprawdę, znajdziesz kiedyś tego JEDYNEGO... tylko nie szukaj zbyt uparcie.

Gość dość ładna ale nie w typie
Mam 26 lat i też nigdy nie byłam w związku i większych szans na zmianę tego stanu rzeczy niestety nie widzę. Dla mnie związek z facetem jawi się jako coś nieosiągalnego. Miałam szansę być w związku, ale niestety żaden z chętnych kandydatów mi nie podpasował, a nie jestem wybredną niunią, która musi mieć supermena u boku. Jednak partner musi się choć trochę podobać -nie żeby od razu mdleć na jego widok, jednak pożądanie powinno być, to więcej niż pewne i musi być nić porozumienia plus chociaż częściowa zbieżność jeśli chodzi o preferowane spędzanie razem czasu (nie mam tu na myśli sypialnianych gier i zabaw, only).

Gość gość
Nie szukam " zbyt uparcie",bo tak na dobrą sprawę w ogóle nie szukam we właściwym znaczeniu tego słowa.Nie umawiam się na randki i nie flirtuję z facetami. Raczej liczę na to,że sam się pojawi.Chociaż to raczej trudne,bo jak wspomniałam nie jestem zbyt towarzyska i obracam się raczej w żeńskim gronie. Czasem myślę,że zaakceptowałam swoją samotność a potem patrzę na zakochane pary i chciałabym mieć kogoś do kogo będę mogła się przytulić, kogoś dla kogo będę ważna.

Gość gość
23:54 Dlaczego sądzisz,że nie ma szans na zmianę?

Gość gość
tak bywa :(

Gość gość
;)

Gość gość
To może zostawcie jakjes kontakty do siebie np e-maila. Nie twierdzę że od razu poznacie tego/tą jedynego/ą ale przynajmniej nie będzie wam się tak nudzić i będziecie mniej myśleć o tej samotności.