Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie imie dla dziewczynki? roza, gaja czy bianka?

Polecane posty

Gość gość
Piekne i klasyczne hahaha raczej sie to wyklucza, ale to byli do przewidzenia, ze taki debil musi miec dziecko o klasycznym imieniu, bo tylko tacy moga miec takie chore teorie

Gość gość
Jak dla mnie - wszystkie ok, ale chyba Bianka najbardziej mi się podoba. Twój syn ma super imię-uwielbiam! aaaaaaaaaaaaa i żadnego z nich nigdy z psem nie kojarzę...

Gość gość
Moi sąsiedzi mają psa, który wabi się Borys:)

Gość gość
Pozazdroscic glupoty sasiadom:/ moja ma psa magde:/

Gość gość
lepiej dac setną lenke-srenke,Zuzie-dupuzie,Amelke-c**elke,Julke-dupulke,Zosie-sromosie itp.zrzygać sie mozna od tych imion,bezpłciowe,i kojaza mi sie z głupkowymi dziewczynkami.Już duzo lepsze sa różyczki,jagódki,malinki:)

Gość gość
a Jaśminka to juz w ogóle jest boskie:)

Gość gość
ci, którzy nazywają swoje psy ludzkimi imionami muszą być bardzo samotni...

Gość gość
Borys i Bianka-pięknie!!!

Gość gość
Zamiast Bianka przeczytałam biegunka, hahahahahaha :D :D :D

Gość gość
Ja nikogo za imię obrażac nie będe bo to chamskie, prawda, że kiedyś też były same Anki, Kaśki, Magdy i Agnieszki i to trochę słabe. Dziwię się, że w tych czasach gdzie takich Len i Julek jest od groma ludzie nadal masowo nadają te imiona, weszłam sobie na gorny i w 2015 roku nadal te same imiona na topie. Ja bym takiego nie dała, kiedys nie było neta i oceniało sie tylko wśród znajomych najbliższych i rodziny czy imię jest popularne. Bianka mi się podoba, ale brzmi trochę niepolsko i rzadko pasuje do nazwiska polskiego, bardziej Blanka, ja bym Różę wybrała chyba bo widać jaki na Gaję hejt a dziecko niekoniecznie musi być jakieś wygadane i śmiałe i może sobie nie poradzić z "psim" imieniem jak to niektórzy mówią, smutne ;/.

Jak dla mnie wszystkie trzy, które wymieniłaś są pretensjonalne i przekombinowane. Ja wiem, że dla rodziców ich dzieci są wyjątkowe, piękniejsze i zdolniejsze od innych ale to nie powód, żeby je od razu karać takim imieniem. Zaraz mi się przypomina pewien czerwonowłosy "muzyk" i jego Xsavier i Fabienne...

Gość gość
Co to znaczy, ze imie jest pretensjonalne?? Znowu to karanie:/ jak dla mnie dziecko to mozna wlasnie ukarac taka glupota rodzica:/

Gość gość
Nie no, to jest przesada, Xavier i fabienne to sztucznie porzywleczone imiona zza zachodniej granicy, a te wszystkie imiona są może nie popularne, ale występujące w Polsce od lat, Gaja Nowak brzmi normalnie, słowiańsko a Xavier Nowak już sie gryzie, samo to daje do myślenia. Róża też, to międzynarodowe imię i mimo, ze nigdy najpopularniejsze to zwasze gdzieś było i nikogo nie dziwiło ;/

Gość gość
Bez sensu porownanie... a co ma.xavier i fabienne do rozy np? Gaja to samo... to staroslowianskie imiona od dawna przewijajace sie w polsce