Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia18181818

Mama chce mnie ustawic w zyciu!

Polecane posty

Witam serdecznie. mam problem z moją mamą... a mianowicie sprawa jest tego typu. Mam 22 lata, z moim narzeczonym (w zasadzie już byłym) znamy się 6 lat. rozstaliśmy się z tego powodu że porostu wszystko się wypaliło między nami, nie mogliśmy dojść do porozumienia i stało się, zerwaliśmy... Co gorsza łączy nas jeszcze wspólne mieszkanie które ze wspólnych pieniędzy wyremontowaliśmy, on wziął na to trochę kredytu żeby było nam łatwiej. Teraz po rozstaniu chce mu zwrócić cześć tej kwoty bo nie chciałabym być taka świnia... Natomiast moja mama nie przyjmuje do wiadomości że to już koniec i ciągle zawraca mi głowę żebym wróciła do niego, ze jestem niedojrzała i nie umiem podejmować mądrych decyzji i że mogłam wcześniej myśleć. Co gorsza urządziła mi mega awanturę gdy chciałam po prostu wyjść ze znajomymi żeby zapomnieć na chwile o tych problemach. Padły wtedy bardzo przykre słowa ze jestem suka, ze się puszczam, nawet dostałam w twarz od babci. Bardzo boli mnie to wszystko teraz. Nie mam żadnej prywatności, czuje się jak niewolnica. Jeszcze jest jedna sprawa, poznałam fajnego chłopaka, narazie raz się spotkaliśmy ale chciałabym go zaprosić do domu i pogadać jak kumple bo nie planuje narazie żadnych miłosnych podbojów ale przecież moja toksyczna rodzina chyba by mnie zagnębiła o to... Błagam doradźcie mi co robię źle i ewentualnie jak mam się zachować w takiej sytuacji...

Dodam jeszcze bo nie napisałam wyżej że jestem niezależna finansowo bo pracuje, z moim byłym mieszkaliśmy jakieś 3 lata w tych mieszkaniach, a moja mama zrobiła mi szlaban na wyjścia z domu..