Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ruch pawla kukiza jesien pamietajcie rozwalamy system

Polecane posty

Gość gość

ruch pawla kukiza jesien pamietajcie rozwalamy system

Gość gość
**********************kukiz.org****************

Gość gość
będzie dokładnie to samo bo inaczje być nie może. zmądrzejcie wreszcie.

Gość gość
wypieprzaj na zmywak naiwny typie

Gość gość
system jest do zaorania żeby można było w końcu żyć w normalnym kraju

Gość gość
innego systemu zamiast demokratyczno kapitalistycznego nie ma. będzie ten sam.

Gość gość
innego systemu zamiast demokratyczno kapitalistycznego nie ma. będzie ten sam. x trzeba zliberalizować system gospodarczy, zlikwidować uciążliwą biurokracje i obniżyć podatki większość antygospodarczych ustaw kształtującychten chory system nadaje się do śmieci

Gość gość
To właśnie dali sobie wmówić młodzi ludzie. Że można zmienić, rozwalić system. Nic takiego nie jest możliwe. Czy będzie rządził Kukiz czy Kaczyński będzie dokładnie tak samo tyle, ze za Kaczyńskiego więcej pieniedzy będzie szło na Kościół Kat. za to in vitro będzie zakazane, aborcja będzie zakazana i K.K. będzie się panoszył po Polsce. Za Kukiza za to będzie totalny bałagan bo on się po prostu na tym nie zna. To nie polityk tylko były (chyba) alkoholik grajek.

Gość gość
Kukiz juz przegrał. W wyborach może dostanie e 10%. Oblesny katol

Gość gość
Juz pokazują Terlikowskiego hahahaha. Teraz będzie terlikowski i Rydzyk. Ja p*****le co za ciemnota. Odp********e się od Polski zachodniej. Zrobcie sobie na wschodzie katoland

Gość gość
Nikt nie zmniejszy podatków bo to praktycznie jest niewykonalne. Kaczyński zmniejszył podatki i spowodował taką dziurę budżetową, że dopiero teraz, po tylu latach z Polski zdjęto klauzulę nadmiernego deficytu. W Polsce brakuje pieniędzy w budżecie i będzie brakowało przez długie lata, dlatego system jest nie do ruszenia bo jego zmiany pociągną za sobą bunt na ulicach jak braknie pieniędzy w budżecie. Biurokracja się nie zmniejszy bo to miejsce do wsadzania swoich ludzi i kto będzie rządził to będzie chciał mieć takie miejsce.

Gość gość
gość 14.11-w rzeczy samej ,łapy precz od ludzi którzy cieżką i uczciwą pracą dorobili się na zachodzie,nie będzie polska zachodnia płacić na nierobów ze wschodu

Gość gość
A wiesz co jest najgorsze? Ze te tluki powiedzą ze Duda chciał dobrze ale jego ustawy nie sa przglosowane i te sk***ole wygrają na jesieni. Do nich nie dociera ze nią ma pieniędzy w budżecie. Ja stad wyjezdzam. A na pewno przenosze się na zachód Polski. Tu gdzie mieszkam Polacy są wredni i tępi.

Gość gość
System państwa można dowolnie zmieniać, kształtować i szukać odpowiednich rozwiązań prawno ekonomicznych likwidując szkodliwe bariery utrudniające rozwój. Wystarczy wola polityczna do zmian.

Gość gość
dziś Dziura budżetowa powstała na skutek rozrastającej się w nieskończoność biurokracji, coraz bardziej uciążliwym barierom gospodarczym wynikających z rozrośniętej biurokracji oraz coraz wyższym podatkom powodującym niższe dochody państwa i nieopłacalność prowadzenia działalności gospodarczej. Krzywa Laffera się kłania

Gość gość
ja mieszkam na zachodzie polski,mam niewielką firmę ,pracuję i po 15h/dobę jeśli muszę ale nie narzekam i nie oczekuję że ktoś coś mi da,mam wyższe wykształcenie,to co się dzieje autentycznie przeraża i to nie tylko mnie,na szczęscie gdy będzie bardzo zle zawsze mogę szukać schronienia w Niemczech...acha i nigdy nie kradłem ani nie byłem w jakichkolwiek "układach" które miałyby mi cokolwiek ułatwić

Gość gość
z pewnością należy ukrócić totalitarny fiskalizm państwa i szkodliwą biurokracje

Gość gość
Przestan opowiadać głupoty. Biurokracja jest niższa niż w innych krajach UE. Wy nie rozumiecie ze Polska ma słabą gospodarke? Myślicie ze nalozycie podatki i będziecie bogaci? Bogactwo nie bierze się ze ściągania podatków bo w ogóle nie powinno ich byc. Ale jak się lewo co skończyło 8 klasę to nic dziwnego ze nic nie rozumiecie

Gość gość
Polska potrzebuje zmian.Juz wkrotce nasze wielkie zwyciestwo. Wstepujcie do nas potrzebujemy Ciebie !!! *******************kukiz.org**********************

Gość gość
dziś państwo nie jest od dawania czegokolwiek oprócz pilnowania porządku, państwo ma stwarzać odpowiednie warunki do prowadzenia działalności gospodarczej obywatelom, w innym przypadku nadaje się do zaorania Państwo ma służyć, a nie wasalizować. Urzędnik na utrzymaniu podatnika jest sługą który ma pomagać, a nie utrudniać życie. Podatnicy są pracodawcami urzędników, nie inaczej.

Gość gość
shatyn, wypieprzaj lemingu tępy

Gość gość
Chyba wchodzimy do systemu

Gość gość
Obecny system jest do rozj***nia i wyp***lenia na śmietnik.

Gość gość
Jesien nalezy do nas !!!!!!!!!! ************************kukiz.org**********************

Gość gość
Kukiz przestawi swój plan polityczny i zaraz po tym większość przestanie go popierać.

Gość gość598
jeżeli Kukiz nie zmieni swojego dotychczasowego zachowania to może i wejdzie do sejmu ale na pewno nie z licząca się liczbą posłów. Nie można opierać kampanii na pieprzeniu o jowach, bo Polacy mają gdzieś te jego Jowy, Polacy chcą konkretów, chcą planu, programu, chcą wiedzieć kto idzie z Kukizem bo na razie nie wiadomo nic :o ja głosowałam na Kukiza( bo wierzę że ma dobre intencje), ale nie zagłosuje na jego ruch skoro nic nie wiem o programie ani o jego ludziach.

Gość ViVa LA Polska
Jesienia nastapi Polska Rewolucja Francuska i gilotyna bedzie czekac przed palacem :D ViVa La Polska

Gość gość
nie ma sobie co tłumaczyć tylko wiadomo że Kukiz nie przedstawił żadnego planu, programu a więc popierają go ludzie tylko dlatego, że jest Kukizem. to dużo za mało żeby wejść do sejmu.

Gość gość
Pamietajcie jesienia na barykady i gonimy swolocz :D