Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETY LECĄ NA HAJS!!!

Polecane posty

Gość gość
Im wczesniej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie

Gość gość
To oczywiste, ze facet kupuje kwiaty, prezenty swojej kobiecie. Wozi ja jesli ma samochod co by kobietka nie musiala stac na przystanku jak ten biedny student. Zaprasza ja do restauracji itp. Pomaga jej. Z Marsa sie urwales autorze z brakiem obycia? Czy jestes zazdrosna szpetna matka, siostra, kuzynka i ci zal, ze bedzie mniej pieniazkow dla ciebie a ty nie mozesz sobie poznac mezczyzny na poziomie bo, jak wyzej, jestes szpetna?

Gość gość
a kłamią, że nie lecą na kasę i że pieniądze nie są ważne!

Gość gość
Moje kobiety zawsze były niezależne. I to chyba dobrze bo mam skłonności do dominacji. W związku jakoś nie było problemu, że jak nie miałem pieniędzy to ona wyłoży na obiad w restauracji. Ja tylko szedłem do kasy bo nie chciałem aby nimi płaciła. Ale nigdy nie miałem problemu z kupieniem czegoś, zawsze to lubiłem

Gość gość
o taaaak... Wy myślicie mniej więcej w tych kategoriach: "zapłacił za kawę - więc pójdę z nim do łóżka", "zapłacił za kolację/restaurację - więc pójdę z nim do łóżka", "zapłacił za akacje/weekend w Sopocie/Malediwach - więc pójdę z nim do łóżka". Jak nazywa się kobieta która każe sobie płacić za seks? DZIWKA! Równie dobrze można by wam płacić bezpośrednio w gotówce za ten seks d****** Załóżcie lepiej własną działalność gospodarczą o nazwie "damy do towarzystwa"!