Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"Duża" różnica wieku

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice nie są w stanie zaakceptować mojego związku z mężczyzną ze względu różnicy wiekowej między nami. Ja uważam że nie jest tak duża jak oni uważają. Ja mam 21 lat a on 29. Czy ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość gośćoofka
Przez bardzo długi czas moja mama też nie akceptowała mojego partnera tylko ze względu na wiek a jest między nami 14 lat różnicy z czasem jednak się to zmieniło bo liczy się człowiek i to jaką tworzycie parę a nie metryka urodzenia. Rozumiem, ze jest to trudne ale z czasem to minie. POZDRAWIAM

Gość aaaaaaaaaakffff
U mnie było 12 lat różnicy i na początku rodzicom też się to bardzo nie podobało. Z czasem się przekonali, a teraz to mogę powiedzieć, że bardzo go lubią. Tylko, że ja byłam starsza, kiedy zaczęliśmy się spotykać, miałam 26 lat. Myślę, że jeśli łączy Was coś większego i Twój chłopak jest dobrym człowiekiem z poważnymi zamiarami to będzie ok.

Miedzy moim już narzyczonym jest 12 lat róznicy i my w ogole nie widzimy w tym problebu. Musisz zrozumieć swoich rodziców poprostu się o Ciebie martwią. Z czasem jak go lepeij poznają z pewnością zmienią zdanie

Gość gość
Dziękuje Wam bardzo

Gość gość
Ja byłam w niemal identycznej sytuacji - ja 20, a mój wybranek 29 i zupełnie nie widzę problemu, moi rodzice jak tylko go poznali nie mieli żadnych obiekcji, bo byl po prostu fajnym, odpowiedzialnym i zaradnym facetem. W wieku 22 lat wyszłam za mąż. Teraz jestesmy juz 10 lat po ślubie i jest super, w ogóle nie zastanawiamy sie nad ta różnica, wiec nie taki diabeł straszny ;-)

Gość gość
narzYczony..uff.

Gość gość
roznica wieku nie przeszkadza

Gość gość
Rodzice uważają że on jest dla mnie za stary bo chciałby ze mną wkrótce zamieszkać i nie ukrywa że chciałby w niedalekiej przyszłości zostać ojcem. Ja ich po części rozumiem, za młoda jestem na dzieci, ale ja nie chcę zostać matką w ciągu najbliższych 4-5 lat.

Gość gość
to mu powiedz