Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ewa Chodakowska START kto ćwiczy?

Polecane posty

Gość gość

Od dzisiaj ćwicze Ewę Chodakowska , skalpel. Turbo nie mogę, bo mam sąsiadów pod sobą. Wiem, że Ewka daje super efekty, bo ćwiczy moja siostra. Ma trójkę dzieci, wyglądała jak słoń, a teraz lepiej wygląda ode mnie :-D nie mam nadwagi, ale troszkę mi sie przytyło. Więc zaczynamy ! Do tego orbi. Która z mam ćwiczy? I jakie wrażenia? :-) mamuśki dbajmy o siebie a na pewno będziemy czuć się lepiej!

Gość gość
Autorko tu same leniwe baby które się dziwią ze maz je zdradza ;-)

Gość gość
wolę Jillian Michael i Mel B

Gość gość
Chodzę na siłownię i biegam, nie lubię Chodakowskiej.

Gość gość
Nie zniszcz sobie stawów cwiczac z osoba, ktora nie ma podstaw wiedzy teoretycznej.

Gość Julietta87
Ja polecam przysiady z obciążeniem na pośladki i uda plus wykroki. Ja systematyczne ćwiczę plus rower stacjonarny, również od miesiąca zaczęłam tańczyć.

Gość gość
Ja nie ćwiczę z Chodakowska, bo jej ćwiczenia za bardzo obciazaja stawy, zwłaszcza kolanowe. Wole iść 2 razy w tygodniu na aerobik plus 2 razy na siłownię i ćwiczyć pod okiem doswiadczonego instruktora albo biegać, jeździć na rowerze, pływać.

Gość Zumina
Nie tylko ćwiczenia z Ewą dają wspaniałe efekty! Ja np. lubię różne formy aktywnego wypoczynku. a w domu to delikatne ćwiczenia relaksacyjne. Na sylwetkę nie narzekam, ale jakiś klub aerobiku gdzie mogłabym z koleżankami poćwiczyć- przydał by się! Jeśli taki planujecie otworzyć to polecam ten artykuł- http://aerobik.bialystok.pl/jak-urzadzic-klub-aerobiku/

Gość gość
Ćwiczyłam z Ewką przez miesiąc, ale to tak nudne ćwiczenia, że je porzuciłam, choć efekty były widoczne.