Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tym szmatom nie wstyd przyjeżdżać do Polski ze swoimi czarnymi bachorami?

Polecane posty

Gość gość
:-D

Gość gość
Nie sa gorsi, tylko maja gorszy dostep do edukacji. Nie rodzisz sie z IQ tylko nabywasz umiejetnosci przez cale zycie w placowkach oswiatowych, z netu, grajac w gry logiczne i edukacyjne. Oni tego nie maja, bo w wielu miejscach w Afryce problemem jest nawet dostep do wody pitnej, czyli czegos czym ty sie nawet na codzien nie przejmujesz. Dla kontrastu Azjaci maja specyficzna kulture edukacyjna i od uczniow wymaga sie tam nieporownywalnie wiecej niz w innych krajach na swiecie, uczy sie ich rowniez konkurencyjnosci, ale nie wszedzie tak jest, tylko w zamoznych i rozwijajacych sie krajach Azji, bo niektore wciaz borykaja sie z takimi problemami jak Afryka, np. wody pitnej brakuje rowniez Kambodzy i podobnych regionach. Jeszcze raz powtorze, uprzedzenia rasowe biora sie przede wszystkim z ogromnej niewiedzy uprzedzonych.

Gość gość
Co Was to obchodzi z kim inne kobiety uprawiają seks i komu rodzą dzieci? Myślisz, że taki czarny może gorzej pachnieć niż nawalony Polak, od którego czuć wódę, szczochy i fajki? Ilu takich na naszych ulicach? O tym cisza? Rasiści! I nie, nie mam faceta czarnoskórego, mam Polaka, ale nie rozumiem tej zawisci. Są porządni Polacy oraz są pijaki, damscy bokserzy itp. Podobnie są porządni faceci z krajów arabskich, jak i są też psychiczni. Jak w każdym narodzie.

Gość gość
A przestepstwa za oceanem nie popelniaja kudzie determinowani kolorem skory i pochodzeniem, tylko po prostu biedni (tak tak, za oceanem tez sa ludzie biedni, zyjacy za kupony rzadowe), z dysfunkcyjnych domow, niebezpiecznych dzielnic, uzaleznieni od uzywek (narkotykow) itp. Tak sie sklada, ze w tej chwili najwiejsza grupa etniczna, ktora sie dopuszcza przestepstw nie sa Afroamerykanie, tylko Latynosi (Meksykanie itp.), ktorych nieslusznie wrzuca sie do jednego worka z tymi pierwszymi. W US jest mnostwo normalnych czarnoskorych rodzin, gdzie rodzice normalnie pracuja na rowni z innymi grupami etnicznymi, ich dzieci koncza college, uniwerki, maja zupelnie normalne zycie ridzinne, spoleczne i zawodowe. Jak tam kiedys pojedziecie to sie przekonacie. Zreszta wystarczy poogladac vlogi na YT, zeby sie wyzbyc uprzedzen. Powtarzam po raz juz chyba trzeci: uprzedzenia wynikaja z ogromnych brakow wiedzy.

Gość gość
I tak wszyscy wywodzimy sie z Iraku. W Iraku byl biblijny Eden (nie w niebie), co jest rowniez zgodne z wedrowka ludow i pochodzeniem mitochondrialnej Ewy oraz x-chromosomalnego Adama.

Gość gość
A to, ze jako Polacy wygladamy dzis podobnie do siebie jest zasluga rozmnazania sie miedzy soba podobnych (spokrewnionych) osobnikow na niewielkim obszarze, co wzmocnilo na przestrzeni czasu nasze cechy charakterystyczne, wyodrebniajace nas dzisiaj jako odrebne plemie. Czyli jestesmy produktem chcac nie chcac chowu wsobnego (mowiac brzydko).

Gość gość
A teraz z perspektywy kobiety, która dużo różnorakich związków czy przyjaźni przeżyła. Polacy są nieatrakcyjni, natomiast ci murzyni czy ciapaci, z których tak się naśmiewają wyglądają w porównaniu do nich nieziemsko. Mieszkałam przez ponad rok w mieście, w którym te znienawidzone jednostki stanowiły większość. Powiem tak. Za Jugolami nie przepadałam, ponieważ zachowują się jak Polacy, tyle, że są bardziej pewni siebie, chamscy i NATRĘTNI. Oczywiście zdarzały się wyjątki, bo mam może 3 kolegów z Albanii czy Serbii, jednak abstrachując do większości - to zwykłe buraki. Arabowie (tutaj można też podpiąć niektórych Jugolsów). Przystojni, niektórzy wydawali się z zewnątrz w porządku, jednak jeżeli miałabym być szczera, to moim zdaniem związek z muzułmaninem nigdy mnie nie kręcił i zawsze omijałam bliższe relacje z nimi by się nie daj Boże nie zakochać. :D Latynosi. Mmmm. Cały ogrom dobrze zbudowanych, świetnie poruszających się w tańcu, genialnych w łóżku i w relacjach z kobietami mężczyzn. Naprawdę. Oczywiście twierdzę to z perspektywy osoby, której nie zwraca uwagi na patolów i ich unika. ;) Czarni (w tym też podpięci niektórzy latynosi). Świetni ludzie. Atrakcyjni, z genialnym poczuciem humoru. Otwarci, mega przyjacielscy. Proszę więc nie nazywać nikogo dziczą. Porównując na podstawie znajomości nawiązanych w ciągu całego życia w Polsce oraz tych za granicą ("ciapatych i czarnych") śmiem stwierdzić, że to Polakom wystaje słoma z butów, w dodatku nie dbają o siebie i mają małe ptaszki. W dodatku to ograniczeni rasiści. A feee.

Gość gość
Na tym forum kompletnie nie dziala administracja. To smietnisko, a nie forum. Dlatego od dzis koniec mojego zwiazku z kafe, kiedys wystarczylo zglosic temat i po minucie juz go nie bylo, blokowano nicki a dzis? Wysypisko odpadow i idiotycznych mysli. Baj baj maszkaro

Gość gość
Do gość 00:13 Widzę, że lubisz różnorodność nie jak tutejsze nudziary. :-D

Gość gość
ale co to ma wspólnego z tym, że jakaś kobieta ma męża czarnego czy dziecko czarne. Wy już tu pomieszałyście wszystko ze wszystkim i we wszystkie strony, a jak czytam takie tytuły jak tego topiku to widzę babuchę z chustką na łbie, która osobiście przeżywa cudze związki i życie innych ludzi. Normalnie jak w "Chłopach" :o

Gość gość
do osoby, która założyła wątek; mam nadzieje, ze w nastepnym wcieleniu bedziesz czarny... wszystkiego dobrego no i oby otaczały ciebie białe życzliwe ja ty osóbki bez pozdrowien

Gość gość
POlaczki - ciemna, zacofana masa. Muahahahaha.

Gość gość
Do tej od filmu: nie znasz historii tego zdarzenia. To jest grupa bialych i czarnych nastolatkow. Nie wiesz co wczesniej zrobila r a biala dziewczyna, ani co mu powiedziala jak ja zaczepil. Wszystko prawdopodobnie dzieje sie w szkole sredniej. Woda i edukacja to nie wszystko. Nie kazdy czarny tak jak i nie kazdy bialy imigrant mieszka w dobrej dzielnicy, tak jak i nie kazdy ma normalna dobra rodzine z ktorej moze czerpac pozytywne wzorce. Nie ma co wrzucac ludzi do jednego worka. Imigranci ogolnie maja zawsze ciezej, bo prawo kazdego kraju zawsze w pierwszej kolejnoaci chroni i faworyzuje swoich wlasnych obywateli (maja pierwszenstwo na rynku pracy, lepsze stanowiska, wyzsze place), przez co jest im sie ciezej przebic, no i czesto borykaja sie z ksenofobia lokalnych (takich, ktorzy mysla o nich takimi kategoriami jak ty). Stad czesto zamieszkuja tansze dzielnice, w ktorych jest obskurnie i mniej bezpiecznie. Niskie przychody rodzicow nie pozwalaja na zatrudnianie opiekunek, stad w czasie pracy rodzicow te dzieci chowa po prostu ulica (starsi koledzy), czesto tez przez to ze rodzice nie maja kasy te dzieci i mlodziez szuka szybkich pieniedzy wchodzac na droge przestepcza, bo nie chca odstawac od innych i kolko sie zamyka. Bogatszym dzieciom rodzice wszystko sponsoruja (modne ciuchy, najnowsze smartfony, nianki), a oni czesto nie dostaja na nic poza podstawowym utrzymaniem (jedzenie, szkola, dach nad glowa). W Polsce jest podobnie w szarych tanich blokowiskach. Odpowiednikami takich dzieci i mlodziezy sa u nas dresy. Ale zagranica jest tez wiele czarnych dzieci z normalnych przecietnych i zamoznych rodzin, ktorym niczego nie brakuje, sa wpelni zasymilowani z bialymi rowiesnikami, nie tworza odrebnej rasowo grupy w szkole i nie maja problemow z akceptacja. Widzisz w polskich szkolach dresy tez maja problem z integracja i trzymaja sie we wlasnej grupie, bo ludzie nie chca sie z nimi kolegowac. Niektorzy dlatego, ze ta mlodziez jest biedna, nie ubiera sie jak reszra itd. (teraz jest w szkolach mega lans), ani nie umie normalnie mowic (bo rodzice prosci i w domu sie zaciaga, co slowo kur/wa albo inne ja pier/dole i spluniecie charcha pod nogi), ani nie umie sie zachowac w towarzystwie (jest glosna, lekcewazaca wobec doroslych, nie zna manier, bo z domu ich nie wyniosla). Biedna mlodziez nuezaleznie od rasy boryka sie z podobnym traktowaniem z bardzo podobnych powodow. Otworzcie oczy.

Gość gość
Są takie dziewczyny, co to koniecznie muszą mieć męża. Obojętnie jakiego, może być czarny byle był. Może być muzułmanin i może ją nawet tłuc, ale ma męża, co z tego, że ją później zostawi z czarnym dzieckiem i ona wtedy samotna wraca do Polski. Dziwne, że nie czuje wstydu

Gość gość
Czest tez przez brak akceptacji i niechec ze strony lokalnych imigranci zamieszkuja w specyficznych sasiedztwach, w ktorych dominuja ludzie tego samego pochodzenia, tworzac getta. Polacy rowniez maja swoje getta zagranica, bo pomimo tego samego koloru skory co lokalni to i tak zawsze sa traktowani jako obcy. Czesto tez bariere stanowi nieznajomosc lokalnego jezyka u rodzicow, ktorzy wychowuja dzieci i mlodziez w rakich gettach.

Gość gość
hahaha ale żeś teorie teraz wywaliła :P tylko taka która musi ale to musi miec męża bierze sobie dresa Heńka z bloku obok :P Poza tym nie wiem gdzie ty takie baby masz, bo ja wychodziłam za mąż w wieku 29 lat i byłam pierwszą mężatka wśród moich starszych koleżanek :D Wyszłam za Gruzina w dodatku chrześcijanina jak to w większości w Gruzji ale głupie kury i tak myślą, że to Arab i boją się koło nas siadać w kościele (wiem od sąsiadki) Żal mi was ogólnie ciemna maso :)

Gość gość
Ja mieszkam w malym miasteczku, gdzie mamy 1 mulata i wiecie co? Wszyscy go lubia! Jest fajny, ladny, wesoly, smialy, ba nawet jest ministrantem. Ma pelno kolegow i jest bardzo lubiany. Jego mama nie przywiozla go z emigracji, tylko zwiazala sie z facetem pracujacym w Polsce. Nie sa chyba razem, zreszta nie wnikam, ale ojciec go odwiedza i sie nim interesuje, a miejscowa rodzina tego dzieciaka od str. matki bardzo go kocha i dba o niego. Zajmijcie sie swoim zyciem i swoimi problemami.

Gość gość
...

Gość gość
Haha, zacofane, nieatrakcyjne Polaczki! :D

Gość gość J12
To Polskie zacofanie Wścipstwo i Wieśniackie geny.... Kogo powinno interesować kto z kim z jakiego Kraju? Wiecie dlaczego żeby uwagę od swojej osoby rodziny może Córki np Prostytutki odwrócić??? Wogle Dziewczyny się tym nie przejmujcie jak macie możliwość jak najwięcej Mulatów bo Ładniutkie takie one są

Gość smieszekGdrs
Macie chyba za duzo czasu skoro siedzicie i glupoty pociskacie na forum. Co was obchodzi kto z kim jest i jakie ma dzieci? Jak ktos sie ozenil lub wyszedl za maz za nie bialego to tez jest puszczalski? To chyba nie znacie znaczenia tego slowa. Nie wiem zazdrosc was zjada czy co? Chora ta Polska jest.