Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Parking Centrum Pyrzowice

Polecane posty

Gość gość

Został założony z zamysłem obsługi Klientów Portu Lotniczego Katowice Airport. • Parking znajduje się na prywatnej posesji, gdzie osoby postronne nie mają dostępu. • Parking jest monitorowany, oświetlony a także ogrodzony. • W cenie usługi zawiera się transport na i z lotniska naszym służbowym samochodem. • Znajdujemy się niespełna niecałą minute jazdy od lotniska, co gwarantuje szybki dowóz i odbiór Państwa z portu lotniczego • Najważniejsza jest dla nas, Państwa satysfakcja, łatwość i płynność współpracy, dlatego jesteśmy dostępni 24h przez cały tydzień. • Szybka i łatwa rezerwacja online • Oferujemy niskie i przystępne ceny • Obsługa naszego parkingu jest przyjazna i uczynna, pomaga osobom starszym i kobietom przy ciężkich bagażach.

Gość gość
Telefon: 506 048 611 516 808 210 Serdecznie zapraszamy.

Gość Grzesiek282
A przy wyborze lotniska przy Okęciu jestem za Par&Fly https://www.parking-lotnisko.pl/dla-klientow.html który mieści się na Alei Krakowskiej 42. Mają fajny dojazd z S2. Do tego auto jest u nich dodatkowo ubezpieczone, można liczyć na miłą i kompetentną obsługę oraz zapewniają transport na samo lotnisko i podczas powrotu również odbierają nas swoim busem.

Gość gość
A przy lotnisku w Modlinie możecie coś polecić?

Gość gość_1
Z czystym sumieniem mogę polecić parking https://atmosfera.eu/ który może nie ma przesadnie wiele miejsca bo z reguły tam ludzie parkują, ale obsługa jest naprawdę OK.