Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego są ludzie co nawet do 29 roku życia nigdy nie mieli partenrów?

Polecane posty

Gość gość
bo istnieją fujary i pasztety których nikt nie chce x piszesz o sobie?

Gość gość
hahahhahaha! odezwała się wielce tolerancyjna :D sama nie jesteś tolerancyjna brokenkał, głupia blerwo i nawet pisałaś, że taka nie będziesz, więc co to za ból doopy, hipokrytko? :D:D

nie przejmuj się to tak samo jak z robotą. większość jej nienawidzi ale jak przyjdzie co do czego jest podstawowym argumentem za i przeciwko wszystkiemu. w szczególności zaś przeciw bezrobotnym bez względu na to czy szperają w śmietnikach czy odziedziczyli fortune. zasada "tak jak większośc" to podstawowa zasada rządząca zyciem lemingów. stoi ona ponad rozumem, logiką i zasadami moralnymi nawet. jak większość nie będzie miała pracy to ci którzy ją mają będą podejrzani. w tym nie ma żadnego osądu czy złej woli. po prostu tacy są ludzie. wszyscy mają malucha mam i ja. a jak nie mam tzn, żem nierób, szpieg i niepełnosprawny.

Gość gość
kur/wa to stan umysłu

już pomijam, że takim stadem jest kierować łatwiej niz windą co zresztą skrzętnie jest wykorzystywane. to jak ławica. zebyś nie wiem jak kluczył to i tak sie od człowieka nie otpiertolą

a nie daj boże jak masz racje. siła zderzenia z nbadciągającym do ziemi obiecanej tłumem jest tym większa im dalej od niego jesteś. dlatego: a) nigdy nie chwal sie sukcesami b) zawsze opowiadaj o porażkach, brudzie, smrodzie i ubóstwie c) miej jak najmniej znajomych bo oni tez maja znajomych a sieć ta rozciąga się na całą ludzkośc dlatego jak ogłosisz, ze stawiasz piwo to mozesz spodziewać sie delegacji z chin. e) i kilka innych zasad:P

Gość gość
up