Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena5666666

Perlux perły piorące

Polecane posty

Gość Lena5666666

Gorąco polecam perły piorące Perlux! Rewelacyjne efekty prania. Świetny zapach a pranie jak nowe. Sprawdzcie to!

Gość gość
sprawdzimy!

Witam, od jakiegoś tygodnia testuję kapsułki Perlux dzięki Streetcom. Wcześniej widywałam kapsułki w sklepie na półce ale nigdy nie kupiłam ze względu na cenę, bo wydawało mi się za drogo. Dziś z ręką na sercu mogę powiedzieć , że kapsułki Perlux to jest to na co czekałam od lat!!!! Jedna mała kapsułeczka starcza na całe pranie, to oszczędność miejsca w domu, już nie trzeba się martwić rozsypanym proszkiem czy rozlanym płynem do płukania, już nie muszę na oko dozować proszku czy płynu do prania, po prostu wrzucam kapsułkę do bębna, na to rzucam pranie i gotowe. Już nie muszę zagracać sobie całej szafki masą detergentów... Perlux stoi sobie na pralce w zgrabnym opakowaniu i tyle! napiszę teraz coś o jakości prania: a więc... pranie białe_ wychodzi śnieżnobiałe, nawet poszarzała bielizna odzyskała swoją biel już po jednej kąpieli w Perluxie, firanki- cudownie białe, mięciutkie i pachnące, pościele tak samo!!!! jestem mega zadowolona z kapsułek. Pranie kolorów i czerni- tak samo, wszystko czyściutkie, mięciutkie i pachnące, a kolory pozostały na swoim miejscu ;-) Ja osobiście bardzo polecam wam wszystkim Perlux!!!! Sama nigdy wcześniej nie spotkałam się z niczym tak dobrym!!!!! a jeśli chodzi o cenę.... zawsze wydawało mi się za drogo.... nic bardziej mylnego.... Jeśli dodać cenę wszystkich tych produktów, które sypałam bądź dolewałam do prania by uzyskać najlepszy efekt prania..... wychodzi na to że Perlux pod postacią jednej kapsułki wychodzi nawet taniej!!!!! Teraz wiem że kapsułki Perlux pozostaną ze mną na długo!!!!!

Gość gość
Witam, Ja tez niedawno rozpoczęłam testy pereł.Zarówno te do kolorowego, jaki i do białego prania są bardzo praktyczne- nie rozlewamy odplamiacza, nie rozsypujemy proszku. Ponadto na ciemnych ubraniach nie zostają nieestetyczne białe ślady po proszku. Wow- a ten zapach, czystość i świeżość, bez sztuczności. Liczę że pojawią się również perły do odzieży koloru czarnego.

Gość Aniolekkk10
#Perlux Perełki jest to wspaniała nowość polskiego pochodzenia. Znakomicie poradził sobie z plamami na ubraniach córki a wiadomo jak dzieci szybko i skutecznie brudzą ubrania Wspaniałym atutem jest to że jest przyjazny dla alergików i zmiękcza wodę co wydłuża żywotność mojej pralki. Formuła proszku i żelu to oszczędności ( nie trzeba kupować proszku i płynu do płukani). Zapach jest cudowny pranie rozwieszone w domu sprawia że cały dom pachnie. Zdecydowanie polecam

Gość abece
Też jestem zarejstrowana na streetcom :) Ale niestety nie udało mi się dostać do tej kampani.. Za to powstała nowa strona buzzaar, poniżej link do rejestracji: HTTP://BUZZAAR.EU/L/UTQZO Dostałam się do ich pierwszej kampanii Sephora :) Super zestaw dla mnie i dla koleżanek. Nie mogę dodać tu zdjęcia, ale dla zainteresowanych polecam wpisać #buzzaarpolska w wyszukiwarkę facebooka, tak zanaczyłam zdjęcie swojego zestawu.