Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem Lesbijką i co teraz?

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata i od 14-15 roku życia jestem świadomą lesbijką lecz nigdy nie byłam z kobietą w związku. Z nikim o tym nie rozmawiam. Strasznie się boję zrobić pierwszy krok, nie wiem gdzie mogę poznać bliską mi osobę. Boję się podejmować prób z dziewczynami, które znam. Czuję się z tym strasznie samotna, bardzo brakuje mi miłości i czułości. Czy znacie jakieś strony internetowe, fora, czaty, portale społecznościowe, gdzie nie będę musiała się krępować swojej orientacji?

Gość Lena 3
Mam dokładnie ten sam problem. Zaczęło się mniej więcej też w tym wieku choć to nie ja wybrałam sobie orientację. Trudno uwierzyć ale robiła mi to szkolna nauczycielka. Prowadziła z nami wychowanie fizyczne. Któregoś razu podczas zajęć wywołała mnie z grupy ćwiczących dziewcząt i kazała iść za sobą. Nic nie mówiła przez drogę. Wyszła z sali gimnastycznej, a ja podążyłam za nią do niewielkiego magazynku sportowego. Tam zamknęła się ze mną sam na sam od środka i... kazała rozebrać się. Nie wiem czemu nie próbowałam jakoś przeciwstawić się, opierać, może nawet uciekać stamtąd. Sama zdjęła ze mnie strój gimnastyczny. Rozebrała całkiem do naga. A potem zaczęła dotykać, całować...Powtarzała, że to będzie nasz sekret i żebym nikomu o tym nie mówiła. Nie powiedziałam. Nie powiedziałam, nawet gdy za niecały tydzień sytuacja znowu się powtórzyła. A potem powtarzały się już regularnie. Wstydziłam się tego co mi robiła ale wbrew sobie odczuwałam też podniecenie. To właśnie z nią przeżyłam swój pierwszy orgazm (pomijając własne masturbacje). Dziś jestem dorosła ale nie umiem tego robić z chłopakami. Próbowałam leczyć się jednym widzę, że pod względem seksualnym pociągają mnie tylko kobiety. Nie wiem czy taka byłam zawsze czy ta nauczycielka taką mnie uczyniła. Zanim zaczęła mi to robić to masturbując się myślałam często o chłopakach. Teraz myślę już tylko o kobietach.

Gość gość
@ Lena 3 dziś Podaj ją do sądu jak miałaś 14 l. to pedofilia!

Gość Lena 3
Jaki sąd? To było lata temu. Jak ja jej to teraz udowodnię. A nawet gdyby jakimś cudem się przyznała dobrowolnie, to powie, że sama chciałam. Przecież się nie wyrywałam, nie opierałam, nie ciągnęła mnie nigdy siłą do tamtego pomieszczenia, nigdy nikomu o tym wcześniej nie powiedziałam, itd. Kto mi dziś uwierzy?

Gość gość
co ona Ci konkretnie robiła? Tylko dotykała i całowała?

Gość gość
Spróbuj na Lento albo Queer

Gość Lena 3
@ gość dziś co ona Ci konkretnie robiła? Tylko dotykała i całowała? x Początkowo tak. Potem już wymuszała, bym i ja ją całowała. Nie tylko w usta, jak łatwo się domyślić. A jeszcze potem było już regularny seks lesbijski łącznie z 69 na materacach. Robiła mi chyba wszystko co kobieta może robić drugiej kobiecie. No, może bez wkładania jakichś przedmiotów. Jednak palec w zupełności wystarczył jej, by ukradła mi dziewictwo. Piszę ukradła, bo tak się wtedy czułam, że ona mnie wykorzystuje, że zmusza, itd. Naprawdę nie umiem wyjaśnić czemu nigdy o tym nikomu nie powiedziałam. Może dlatego, że wstydziłam się, że jakaś część mnie, mimo wstydu i sprzeciwu, odczuwa jednak podniecenie. Nie oszukujmy się, miałam i ja orgazmy. Ona doskonale wiedziała jak mnie pieścić. Po wszystkim to jeszcze ja czułam się winna.

Gość gość
Lena, to gwałt!!!!!!!! Bez względu na twoje orgazmy seks z osoba małoletnią (miałaś 14lat) to pedofilia i gwałt! Za takie rzeczy idzie się do więzienia i uważam że nie powinnaś tego tak zostawić

Gość gość
gość dziś Spróbuj na Lento albo Queer Dziękuję:) A czy znacie coś jeszcze?

Na lento zazwyczaj jak się da ogłoszenie to można otrzymać wiele odpowiedzi ale to trzeba się dopasować i nie brakuję tam oszołomów. nie wiem jak tam jest z dziewczynami Ja sobie kogoś poszukałem na Queer w sumie to ta osoba mnie poszukała bo do mnie pierwsza tam napisała a ja tylko dałem tam ogłoszenie i jesteśmy z sobą już rok :) Powodzenia oby cię się kogoś udało poszukać ;)

Gość gość
możesz jeszcze spróbować na kobiety-kobietom, ale tam niektóre panie bywają bardzo złośliwe, ale po co sie przejmować :)