Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sklep kolalik.pl

Polecane posty

Gość gość
Polecam jednak H&M , fajne ciuchy dla dzieciaków można tam kupić :) i niedrogo :)

Gość gość
A ja polecam nexta. Wysyłka od 75 zł za darmo. Poniżej tej kwoty to koszt wysyłki wynosi 10 zł.

Gość gość
WON ze spameme tego SZAJSU!!! :o :o :o WON ze spameme tego SZAJSU!!! :o :o :o WON ze spameme tego SZAJSU!!! :o :o :o WON ze spameme tego SZAJSU!!! :o :o :o WON ze spameme tego SZAJSU!!! :o :o :o WON ze spameme tego SZAJSU!!! :o :o :o WON ze spameme tego SZAJSU!!! :o :o :o WON ze spameme tego SZAJSU!!! :o :o :o WON ze spameme tego SZAJSU!!! :o :o :o WON ze spameme tego SZAJSU!!! :o :o :o WON ze spameme tego SZAJSU!!! :o :o :o WON ze spameme tego SZAJSU!!! :o :o :o WON ze spameme tego SZAJSU!!! :o :o :o

Gość zadowolonamama
Na gwiazdkę moja córeczka dostała od chrzestnej piękną sukieneczkę marki Kolalik. Sprawdziłam ofertę tego sklepu i spodobały mi sie ich rzeczy. zamówiłam koszuleczki. sprawują się świetnie, wzór nie schodzi przy praniu, kolor pozostaje bez zmian. Na prawdę super ubrania w bardzo dobrej cenie :)

Gość katrah
Ja kupuję na allegro, rzeczy nowe , super uszyte. Błyskawiczna wysyłka, bez problemu wymieniają rozmiar. Bardzo zadowolona estem z ich oferty. Tutaj macie link: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us _id=27726496

Gość marczaar
Super jest ten sklep internetowy Kolalik. Mają ubrania bardzo dobrej jakości, super się piorą i nie schodzi z nich nadruk. Jestem bardzo zadowolona , że znalazłam taką dobrą Polską markę :)

Gość Gohca
zamawiałam wiele rzeczy już na tej stronie http://www.kolalik.pl/index.php? ostatnio dostałam super ofertę świąteczną na maila. Bardzo lubię ten sklep. Mają na prawdę dobrą jakość. Polecam!