Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sklep kolalik.pl

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie przegladam oferte sklepu kolalik.pl. Chce kupic ciuszki dla moich blizniaczek i widzę fajne tuniki. Czy ktos ma doswiadczenia z tym sklepem? Bo ubranka sa przesliczne:) Pozdro! Milka:)

Gość gość
Kolalik to polski nowy producent i sklep. Moge powiedziec ze maja kapitalne kolekcje dla dzieciakow. Od jakiegos czasu kupuje u nich dla mojego stadka:)))

Gość gość
A może by tak bardziej się wysilić jak juz się reklamuje?

Gość gość
A kto tu kogos reklamuje? :))))))))))))) Sama kupowałam w kolaliku ubranka dla dzieci i jestem mega zadowolona. Hejterzy precz na inne portale! Tu mam nadzieje wymieniamy sie tylko wlasnym doswiadczeniem.

Gość gość
Też kupowałam w kolaliku i zlego slowa nie powiem. Kolekcje maja fajne a ciuchy sa niepowtarzalne i dobrej jakości. Karola was pozdrawia :))))))))))))))

Gość puffaface
Ubrania kolalikowe są bardzo dobrej jakosci, wiec polecam :)Maja sklepową obsluge na wysokim poziomie !

Gość gość
CO za ŻAŁOSNY SPAM!!! :o

Gość gość
Kupiłam mnimniastą spódniczkę z dzinsu dla córci w kolaliku. Jestem berdzo zadowolona ze sklepu a Madzia wygląda uroczo :))))

Dziwi mnie to hejtowanie czyichs wpisow. Ale mam to gdzieś. Ja wlasnie pod wplywem kafeterii zajrzaleam na strone kolalika i zamowilam pare ciuszkow dla dzieci. Sa bardzo mile:))

Gość gość
Przecież w tym niby sklepie strasznie marny wybór jest... Z ciekawości weszłam, ale byle sprzedawca na allegro ma więcej do zaoferowania. Co do jakości to się nie wypowiem, ale dostawa czy obsługa to akurat wszędzie jest porównywalna.

Pewnie ze wszedzie jest wszystko:))))))))))))) Ale ja po zakupach w kolaiku jestem bardzo zadowolona. Tym bardziej ze ciuszki sliczne a jakosc materiałów bardzo dobra. Caluski:))))))

Gość gość
Ale chamska reklama :-o.

Gość gość
hihi:) Jakaś konkurencja kolalika sie pojawila? Przeciez nie musicie w kolaliku kupować :)))))))))))))) kolalik jest spoko:) Co prawda jak narazie kolekcja jest nieduza ale to tylko wam sie wydaje ze musi byc duzo i tanio ":))) Ja ubralam synka i corke w kolaliku i uwazam ze ten sklep jest dobry tym bardziej ze to ich produkcja a nie chinszcvzyzna ktora po dwoch praniach wyglada jak scierka:)))))))) Uściski Barbara

Gość gość
No tak. Konkurują kombinują hejtuja i nie dją życ :_) Tak przeglądam ten wątek i zajrzalam na strone kolalika. Bardzo pozytywne wrazenia mam:) Ubranka bardzo ladne i co wazne ! nie chinszczyzna.

Gość gość
Mnie się podoba to ze to ich wlasna kolekcja a nie marketowe serie. Kolalik moze sie fajnie rozwinac jesli beda trzymac taki profil:) Pozdrowiska, Jadzia

Gość gość
Weszłam z ciekawości na stronę, bo tak chamsko reklamujecie ten sklep, że masakra. Ceny niskie, ale wygląd do mnie nie przemawia. U mnie w mieście jest firma, produkująca odzież dla dzieci (nie zdradzę nazwy, żeby nie było, że z konkurencji jestem) i tam ubrania są droższe, ale i dużo ładniejsze.

Gość gość
Do mnie wyglądkolekcji kolalika przemawia:))))))))) Ubranka są takie jak powinny być. Nie krzyczą "jestem najlepszą marką świata" a są dobrze i mądrze zaprojektowane. Ale o gustach sie ponoć nie dyskutuje.

Gość gość
Ktoś zapytał o sklep, ktoś inny go chwali. ALe wiadomo - jak ktoś chwali to "na pewno" reklama :) a ja uważam że mają na przykład ładne sukeinki - a nie u każdego w mieście jest taki sklep jak w Twoim.

Gość gość
Ta, jasne, bo nagle wszyscy na kafe znaja ten sklep. Przecież takich sklepów jest setki. Z ciekawości weszłam na ich stronę. Strona nie wygląda zachęcająco, niewygodnie się szuka, ale same ubranka dość ładne.

Gość gość
ja tam bardzo lubię ten sklep, podobają mi się ich ubrania , moje dziecko też zadowolone więc super :)

Gość gość
Nikt nie zna. Oni po prostu przypuścili akcję spamerską na wszystkie fora dla mam :o Dzięki temu wiem, gdzie NIE KUPOWAĆ, bo jak ktoś spamuje to znaczy, że oferta badziewna.

Gość gość
jak dla mnie opinie mają być tylko sugestią, a co do jakości i wyglądu ubranek wolę się sama przekonywać , zamówiłam tam dwie sukieneczki i zobaczymy co z tego będzie, czy rzeczywiście takie fajne :)

Gość gzybek
ja tam cieszę się , że tyle mam wypowiedziało się o tym sklepie bo dzięki temu poznałam ten sklep, przez fora. I teraz zamawiam tam sporo :) bardzo mi odpowiadają ubranka Kolalika :)

Gość kAgak
ja też uwielbiam ten sklep. Kolalik ma bardzo ładne ubrania. super ubrania na wakacje dla swojej córeczki tam kupiłam!

Gość gość
Ten żałosny, deeblikowaty sklep powinien zmienić nazwę na SPAMAlik. Niedobrze się robi od tej zafayyydanej reklamy!!!

Gość jkoers
Ja tam bardzo lubię Kolalika i dziękuje wam drogie forumowiczki za opinie, bo dzięki Wam trafiłam na ten sklep :)

Gość gość
Marketingowcy z kolalika mają chyba ludzi za idiotów. :o Przecież widać, że to reklama, większość pisana jest w tym samym stylu "całuski", 'uściski". Kto tak pisze na kafe? Poza tym dwie osoby piszące na niebiesko mają tylko po kilka wypowiedzi. Zachwalające kolalik, jakieś meble i krzewy. Mamy uwierzyć, że te osoby odnalazły kafe i założyły sobie profil, aby wypowiedzieć się o sklepie? Darujcie sobie, bo robicie tylko antyreklamę tego sklepu.

Gość gość
Kolalik kojarzy mi się jedynie z wadą wymowy albo "ciumkającą" matką :O

Gość gość
a mi kolalik kojarzy się ten sklep z dobrą jakością i ceną :) i zawsze chętnie tam kupuję :)