Gość nemowa Napisano Sierpień 23, 2019 Łazienka w nowoczesnym wydaniu,to przede wszystkim odpowiednia kolorystyka płytek oraz akcesoria do jej wyposażenia,łącznie z eleganckimi i funkcjonalnymi meblami. wszystko to znajdziecie w salonach Bokaro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleksieja Napisano Październik 25, 2019 Mysmy niedawno skończyli remontować łazienkę, sporo było pracy ale już po wszystkim z efektu jesteśmy zadowoleni. Płytki, gres, wyposażenie kupiliśmy w salonie Bokaro, piękny mają wybór. Trafiliśmy tam na piękne płytki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jelfa Napisano Grudzień 15, 2019 ja osobiście jestem zadowolona z płytek ceramicznych z Cermagu - ten salon jest bardzo dobrze wyposażony i szczerze mówiąc mają ogromny wybór. Z pewnością można znależć coś dla siebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziankowa 0 Napisano Marzec 23, 2020 Piękne płytki łazienkowe kupiłam w salonie Bokaro, to był strzał w dziesiątkę, mają fajny wybór, płytki na prawdę super, aranżacji dużo, ogólnie świetnie wyposażony salon. Można w nim urządzić gustownie całą łazazienkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viollas 0 Napisano Październik 18, 2020 no ja mam płytki z Cermagu i doskonale mi podpasowały! pięknie pasują, nadają pomieszczeniu szlachetnego wyglądu! na prawdę idealny to był pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarzyna z Afirmax 0 Napisano Październik 26, 2020 Jeśli interesują nas innowacyjne rozwiązania, przemyśleć można położenie na ścianie płytek w nietypowym kształcie - np. heksagonów. Na podłodze położyć można taki sam materiał jak w pozostałej części mieszkania. Oczywiście musi być to pokrycie, które spełnia wysokie wymogi użytkowo techniczne z uwagi na trudne warunki panujące w łazience. W mokrej strefie z powodzeniem dają sobie radę panele wykonane z wysokogatunkowego winylu. Więcej informacji o takiej podłodze znaleźć można po wpisaniu w wyszukiwarkę hasła "afirmax opinie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pollas 0 Napisano Grudzień 16, 2020 zdecydowanie wlasnie Cermag - mają mega wybór i bardzo dobrze doradzają! jestem zachwycona tym salonem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nasza 0 Napisano Luty 11, 2021 noo mają na prawdę spory i fajny wybór! ja jestem zadowolona - mam od nich także płytki w kuchni i są super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia991 0 Napisano Luty 11, 2021 zerknij na tą stronę, może znajdziesz tam coś ciekawego https://nieruchomoscilokalne.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach