Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrozba tarota

Polecane posty

Gość gość

Mysle iz to nie przypadek ze trafilam na to forum ,z pewnoscia czuc ze jest tu mnustwo zbladzonych osob.jeseli ty jestes taka odoba chetnie ci pomoge,nie chce z was zdzierac pieniazkow gdyz wiem jak wyglada zycie.dlatego chce tylko drobnej oplaty 1 zl od pytania symbolicznie,czy jest ktos kto by chciaal mojej pomocy?na pytania opowiem obszernie Oraz indywidualnie . hekate426@wp.pl.

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Hmmm..... a co ty za wróżka?

Gość gość
Zajmuje siewrozeniem juz kilka lat z kart tarota klasycznych cyganskich.zajmuje sie rowniez oczyszczaniem aury oraz urokami.robie rowniezindywidualne amulety

Gość gość
Wczoraj zapalilam świeczkę wieczorem zapisalam życzenie na kartce po czym ja spalilam ogniem ze swieczki. Dym był na południe co wyczytalam ze oznacza sukces jednak nie pokoi mnie to że (pozwolilam się wypalić świecy do końca) o 2 w nocy buchnal wielki ogień (aż mnie obudził) wielkości ręki palił się tak 10 min bardzo gwałtownie i chaotycznie po czym świeczka zgasla. Mam się bać???

Gość gość
Nie masz czego sie bac.

Gość gość
Up

Gość Maria82
Polecam Panią Grażynę. Prawie wszystko co mi powiedziała się sprawdziło i co wazne doradziła jak to wykorzystać. Jak do tej pory jedyna wróżka, która mi pomogła. Jej numer tel to 708 403 155, połączenie nie jest drogie, jakieś 2,5zł/min

Gość Lucynaaaa
Najlepszą wróżkę znalazłam czytając jej artykuł w lokalnej gazecie. Bardzo mnie zainspirował. Zadzwoniłam i byłam zszokowana jej wiedzą na temat mojego życia i przyszłości. Od pewnego czasu ta Pani jest w internecie na stronie http://wrozkagauri.pl

Gość gość
Nie dziwię się, że poleciłaś Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Sama zadzwoniłam i jestem pod wrażeniem jej wiedzy ezoterycznej, przytoczyła takie fakty z mojego życia o których wiem tylko ja. Jest niesamowita!