Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do tych, którzy ćwiczą

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym spróbować basenu, aby schudnąć i juz na samym początku mam wątpliwości co do tego jak powinien wyglądać mój trening. Na jjednej ze stron piszą aby początkowe osoby zrobiły 4 długości basenu, odpoczely 30sek i to powtórzyć 5-10 razy, natomiast na innej czytam, że aby spalić tkankę tłuszczową przez min. 20 minut pływać bez przerwy. Czy ktoś się zna i może mi podpowiedzieć jak powinien wyglądać trening początkowej osoby na basenie?

Gość gość
Ja chodze na silownie i tez mam watpliwosci... :-/

cos wam powiem, jakos w tamtym tygodniu plywalismy sobie ze znajomymi robiac trening. no i jak to trening zabralem ze soba kamere. polozylem ja na dnie zeby filmowala czy dobrze plywamy. potem sie oglada i widac bledy jakie czlowiek robi. no i ogladamy ogladamy a hehe w oddali widac jak dziewczyna z trampoliny wskakuje do basenu. ona nura do wody a majteczki srrruuuu.... :D hehe takze uwazajcie moje mile... :D:P

Gość gość
mi chudnięcie nie wychodzi. Wydaje mi się że pływać tak ale poprawnie sportowo i 45 min swoim tempem wystarczy choć im szybciej tym moze być ciekawiej

Gość gość
Nie znam się na pływaniu ale ćwiczę i schudlam 8 kg. Jeżeli cwiczysz cardio tj. Rowerek, orbitek, bieżnia itp. To średnio po 20 minutach jednostajnego treningu zaczyna się spalać tkanka tluszczowa. Cwiczy się na "granicy zadyszki" czyli meczysz się ale możesz rozmawiać.

Gość schudłam 3 kilo
A w ile czasu udało Ci się tyle zrzucić? Ja mam mega słabą kondycję, a jeszcze mniej zapału... Schudłam na razie 3 kg, a odchudzam się od miesiąca. Nie podjadam, jem sześć niezbyt kalorycznych posiłków i nie ma rezultatu :( nie zależy mi na wadze a na centymetrach bardziej, ale za wiele nie ubyło tak czy siak. Już się zastanawiam czy nie zacząć brać jakichś spalaczy czy coś, ale boję się tej chemii :/ znalazłam w jakimś wątku artykuł o czymś naturalnym, co pomaga spalać kcal tu pisze http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/3740769,forskolina-pokrzywa-indyjska-tabletki-na-odchudzanie-mocny-atak-na-tluszcz,id,t.html?cookie=1 że pokrzywa indyjska przyspiesza spalanie tłuszczu, co o tym myślicie?

Gość gość
Uprawiajac sport powinnas się tez odpowiednio odżywiać. Ze swojej strony mogę polecic ci catering dietetyczny http://www.salmix.pl/, maja tam specjalne menu dla sportowcow, sprawdz ! :)

Gość Miralda
Zdecydowanie najpierw musisz poczytać więcej o prawidłowym rozkładzie treningów. Nie możesz przetrenować organizmu, bo jest to gorsze, niż zbyt mała ilość ćwiczeń. Ważna jest też odpowiednia dieta. Poza tym, żeby utrwalić i przyspieszyć efekty, warto wspomagać się pokrzywą indyjską. Jest to bardzo zdrowy i skuteczny dodatek do diety. Więcej możesz o tym poczytać w specjalistycznych artykułach, np tu www.dziennikzachodni.pl/artykul/3740769,forskolina-pokrzywa-indyjska-tabletki-na-odchudzanie-mocny-atak-na-tluszcz,id,t.html?cookie=1