Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda28r5

Jak wybrac dobrego fryzjera?

Polecane posty

Gość magda28r5

Dziewczyny, jak / po czym wybieracie dobrego fryzjera? KOLEJNY źle mi ściął włosy, a naprawdę nie są problematyczne... :(

może źle tłumaczysz swoje wymarzone cięcie? pokazujesz zdjęcie jak chciałabyś, czy słownie?

Gość magda28r5
ZAWSZE przychodzę ze zdjęciem. Jak ostatnio wciągnęłam się w Ostre Cięcie, to widzę problem jeszcze bardziej, co 2 nie potrafi dobrze obcinać i farbować. No i niestety ja na takie trafiam. :(

Gość gość
Musisz próbować. Ja chodzę od lat do tej samej fryzjerki, cały czas robię to samo, nie mam ochoty na zmiany wizerunku, mogę się u niej ciąć z zamkniętymi oczami i zawsze jestem zadowolona.

Gość gość
Ona analizuje czy pomysł klientki pasuje do jej urody i jakości włosów. Cały czas się szkoli, ma profesjonalne kosmetyki. Dzięki temu, że zaczęłam pić drożdże, używać fryzjerskich kosmetyków i stosować sztuczki wg rad mojej fryzjerki + cięcie co 2 m-ce, nie jestem prawie łysa.

Gość gość
no ja znam ten ból, od niedawna zaczęłam korzystać z tej porównywarki salonów http://mojsalon.eu/ i jest ok, są tam i ceny i opinie przede wszystkim. a że trzeba się zarejestrować to nie ma przynajmniej SPAMu.

Gość gość
fajna strona, pierwszy raz ją widzę, będę korzystać. :) a jak szukałam fryzjera na ślub i jakichś takich rzetelnych opinii, to żadnej takiej nie znalazłam, no ale to rok temu było. :(