Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę być w końcu mamą!

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie, W sobotę kochałam się z moim partnerem i doszło do wytrysku. Miesiączkę mam w miarę regularną: 29.01 1.03 29.03 1.05 Dzisiaj rano zauważyłam bardzo dużą ilość przezroczysto-białego śluzu a około południa pojawiły się w nim niteczki krwi. Dodatkowo czułam kilka razy chwilowe skurcze w podbrzuszu. Czy jest jakieś prawdopodobieństwo, że mogę być w ciąży? Wydaje mi się, że trochę za późno jak na dni płodne a wy co o tym myślicie?

Gość gość
Implantacja zarodka, jesteś w ciąży, gratuluję

Gość gość
poczekaj w moich fusach z herbaty widze widze.... dziecko ze smoczkiem! tak fusy nie mogą się mylić!!! jeszcze tylko wosk poleje i już bede miała 100% pewnosci....

Gość gość
A po co? Mało masz problemów ?

Gość gość
Skoro masz regularne cykle ti marne szanse na ciążę. No chyba ze nagle coś się przestawilo ale nawet jakby to te twoje niteczki nie mają nic wspolnego z ciążą bo za wczasnie.

Gość gość
Tobie to dziecko tak potrzebne jak rybie ręcznik, ale jak nie masz bardziej ciekawych planów.

Gość gość
Uwielbiam czytać takie nietaktowne komentarze pod swoimi postami. Cóż.. to czy chcę mieć dziecko czy nie to chyba sprawa między mną a moim narzeczonym i nikogo innego to nie powinno interesować ;) Nie rozumiem w czym problem? Chcę mieć rodzinę to chyba dobrze. Dziękuję tym, którzy wypowiedzieli się na temat ;)

Gość gość
A ja proponuje slub na poczatek,a potem brac sie za dzieci...

Gość gość
wspolczuje... sama zobaczysz ze macierzynstwo to pieklo...

Gość gość
Macierzynstwo jest piekne,ale trzeba miec porzadnego faceta przy boku,a nie jakiegos mamlasa,ktory chce sie pobawic w dom.za pol roku mu sie odmieni I bedzie samotna matka.jak slysze dziecko z narzeczonym to mnie trzesie:/potem placz...