Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaką butelkę wybrać

Polecane posty

Gość gość

Jaką butelkę wybrać dla noworodka?

Gość gość
ja mialam z rossmanna z firmy babydream szeroka szyjka, sa ladne i trwale https://www.google.pl/search?q=bytelka+babydream+szeroka+szyjka&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=CodlVe6oB4WZsgHfmYDoCQ

Gość gość
ja jestem zdecydowana na firmy lovi antykolkową ze smokiem, który ma symulować pierś kobiety.

Gość gość
tez mam z lovi:) moja jest w czesniakiem a od razu sie do niej przyssała,normalnie karmie piersia ale czasami musze wyjśc i mąz daje moje mleko z butelki i nie ma problemu z piciem z niej:)

Gość gość
U nas najlepiej sprawdziły się butelki MAM . Najpierw mieliśmy butelki Avent classic ale po pół roku wymieniłam i wypróbowałam powyższe i widać było to zadowolenie u dziecka :D.

Gość gość
My też mamy butelki MAM ale trzeba uważać by poprzestać na smoczku numer 2 (przez niego przechodzi mleko następne) i nie wprowadzać u smoczka nr 3 u niemowląt młodszych niż 9 miesięcy pomimo że producent sugeruje że są już od 4 miesiąca. Butelki są rewelacyjne, chigieniczne do czyszczenia dzięki temu że dno jest odkręcane i może osobno doczyścić poza tym butelki anti Colic są samosterylizujące się (jak dla mnie super sprawa) a smoczki są z takiego jedwabistego, mięciutkiego silikonu. Ja myję te butelki w rękawicach gumowych (nie używam szczotki) i dzięku temu unikam zarysowań.

Gość gość
sorrki za błędy (chigieniczne & co ) :/