Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To teraz i o dziecku i o kasie:) Zapraszam

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem chrzestną dziewczynki, w sobote ma roczek. Nie chce kupować prezentu bo ten na chrzest byl nietrafiony....czy 100 zł do koperty wystarczy? dziecko siostry męża (nie przepadamy za sobą i ogólnie szalu nie ma) Co WY na to?

Gość gość
Ja bym dała więcej

Gość gość
Kase na roczek?? Zdecydowanie lepiej kup coś za to małej. Jakiś jeździł czy interaktywna zabawkę.

Gość gość
kup jakiś mały upominek albo daj góra 100 zł, po co przyzwyczajać..

Gość gość
Przyzwyczajać rodziców tego dziecka hehe ja siostrze męża kupiłam to co chciała bo zapytałam co chce dla małej i wybrała ubranka to kupiłam i kilka książeczek dla małej

Gość gość
Nie chce kupowac prezentu, ogólnie nawet nie mam ochoty tam isć. Zaszalalam z prezentem na chrzciny i zostal niedoceniony. Dziecko ma wszystko, ja je może 5 razy widziałam

Gość gość
Tu autorka, czuje się urażona jak potraktowano mój prezent wczesniejszy dlatego tylko 100 zł

Gość gość
A co takiego dałaś?

Gość gość
w zupełności mi chrzestny tyle dał i było super chrzestna kupiła zabawkę wielki misiek który się kurzy teraz i komplecik , który jest już za mały miał go raz na sobie bo on niestety się nie zna pieniądze od chrzestnego dołożyłam i kupiłam wózek parasolkę :-p i ma trzy wózki no i co przynajmniej jak gdzieś jadę to spokój bo zwijam i wszędzie się zmieści nie to co dwie pozostałe krowy

Gość gość
Kupiłam karnet na sesje niemowlecą

Gość gość
Co to znaczy "zostal niedoceniony" ? Kupuje sie co uwaza a jak rodzicom dziecka nie pasuje to och problem. W przypadku kiepskich relacji to juz tym bardziej nie dalabym kasy a cos dla dziecka kupila bo rodzice itak ta kase inaczej wydadza..

Gość gość
Karnetvna sesje - swietny prezent ;)

Gość gość
Karnet na sesję? Toś się wysadziła ;) Pewnie jeszcze po kosztach od jakiejś początkującej fotografki-znajomej :D :D :D I jeszcze nie docenili...no popatrz, co za ludzie :D Chamy i tyle :D P.S. Poza tym - marne prowo ;)

Gość gość
12.22 karnet plus 500 zł do koperty karnet był dla rodzenstwa. dwojka dzieci.

Gość gość
Nie kwapili się by go zrealizować itp

e, to przesadzasz z tym niedoceniem:) Ja pewnie też bym taki prezent wrzuciła do szuflady :) Ja bym poprosiła męża, żeby pogadał z siostra co się przyda chrześnicy i tyle. Kasa na roczek to troche nie na poziomie...

Gość gość
Nie mam poza tym czasu za wiele do sobote żeby biegać za prezentem.....

Gość gość
super świetnie to na komunie prezent za minimum 1000 zł jak nie więcej a na ślub przynajmniej z 2000....brawo:/

Gość gość
Uwazam ze pomysl na prezent miałaś swietny i to, ze nie zostal doceniony to tylko problem tej mamuski. Ja na Twoim miejscu właśnie kupilabym prezent i to taki, ktory ja uwazam za fajny, to przeciez urodziny dziecka a z kasy nie skorzysta, zreszta jezeli chodzi o pieniadze to zawsze jest jakis problem, a to ze za malo, a to, ze nie wydane tak jak powinny byc itp. Kieruj sie wlasnymi przekonaniami a nie mamuska:)

Gość gość
siostra męża swoim zachowaniem też nie na poziomie raczej no ale cóż

a dlaczego nie na poziomie? To miała lecieć na sesje zdjęciową zaraz po chrzcinach, żebys poczuła sie doceniona? Moim zdaniem przesadzasz, naprawdę. Tak, jak Ci pisałam, ja pewnie też bym taki karnet wrzucila do szafy bo osobiscie średnio podobają mi sie te pozowane zdjecia- wolę sama robić, własnym sprzętem :) Nie napisałaś, że siostra męża w jakikolwiek sposób pokazała Ci, ze się jej prezent nie podoba więc trochę dorabiasz. A na roczek można kupić tyle fajnych rzeczy dla malucha, ze dziwię się, zę chcesz dać stówę "na odczepnego" tym bardziej, ze jesteś chrzestną..

Gość gość
O jeżu, niedoceniony prezent, a pytałaś wcześniej co by im się przydało? Może im się zwyczajnie nie spodobał pomysł sesji fotograficznej dla dziecka - bo i po co to komu??? Ale masz ból tyłka ;)

Gość gość
jeju kup jakieś ubranko lub zabawkę i wystarczy, czy u was w rodzinach trzeba kupować zawsze i wszystkim dzieciom drogie prezenty i dawać kasę? u mnie nie ma czegoś takiego.

Gość gość
Kwestia tego że co kupię to i tak żle bedzie i krolewnie nie dogodzi echhhhh najchetniej bym to olała

to po co się zgodziłaś być chrzestną? No i dlaczego po prostu nie zapytasz (lub Twój mąż, jak tak jej nie lubisz) co by się przydało? Nie wiem, u mnie przeważnie się pyta- tak po prostu!

Gość gość
Zgodziłam się bo głupio było odmowic li i jedynie