Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćniepewna

ciągła niepewność, raz eksplozja uczuć , raz chłód...jak to rozumieć?

Polecane posty

Gość gośćniepewna

Nie wiem, co mam myśleć o zachowaniu mojego chłopaka. A mianowicie,jesteśmy razem ponad 9 miesiecy i widzę na każdym kroku, że jest zakochany, wyraża to każdym gestem. Nie mówi o uczuciach zbyt wiele, ale chociażby spojrzenie,troska wyraża więcej niż słowa. Problem polega na tym, że mój chłopak, ma tak jakby wahania nastroju, poza wyjątkami, kiedy raz na jakiś czas jest pod wpływem alkoholu, wtedy zagłaskał by mnie swoją miłością, wtedy hamulce mu puszczają i mówi o uczuciach z prawdziwą eksplozją. A na co dzień, raz mi opowiada, jak za mną tęskni, jak jestem dla niego wszystkim, a raz robi się zimny , jakby niepewny swoich uczuć. Niby tłumaczył mi, ze nie potrafi gadać o miłości, bo tak jakoś ma. Ale dla mnie to dziwne, że robi tak jakby krok do przodu, a później się cofa, czyli raz zastanawia się , jak to by było gdybyśmy mieszkali razem, a raz mówi, zobaczymy jak to będzie, bo przecież nie wiadomo, jak nasza znajomość się rozwinie dalej. W momentach kryzysowych, np. gdy coś dzieje się z moim zdrowiem, on niemalże histeryzuje, ze nie przeżył by gdyby mi się coś stało. Nie rozumiem jego zachowania,a może on nie jest pewny mnie, może robię coś takiego, co powoduje wycofanie..

Gość gość
ja myślę, że Twój chłopak spotkał kobietę swojego życia, a jego zachowanie wynika ze strachu, że coś pójdzie nie tak, może boi się, że Ty nie kochasz go tak jak on Ciebie.

Gość gość
może ma zaburzenia osobowości typu borderline. ;)

Gość gość
Mam identycznie, a wczoraj ze mną zerwał :( Tydzien temu mowil, ze mam sie z nim ożenić. A wczoraj powiedział, ze to wszystko nie ma sensu( dodam, ze on czesto zemna zrywa) chyba dla rozrywki :(

Gość gość
up

Gość gość
Mój tez miał takie zmiany nastrojów,raz kochał,raz był obojętny,raz dzwonił,raz nie odbierał,mowił cos potem sie z tego wycofywał,w końcu stwierdzil,ze on nie jest gotowy do malzenstwa.Aha miły i w super nastroju to był tylko wtedy kiedy chciał seksu.

Gość gość
asekuruje się bo ci nie ufa

Gość gość
Zodiakalna waga?

Gość gość
Jak mozna byc z kims i nie ufać tej osobie,to nienormalne.

Gość gośćniepewna
brak zaufania? to na pewno nie jest, raczej bym dopatrywała się tego, ze Twój chłopak nie wierzy sam w siebie

Gość gość
mam to samo, myslę, że ma problemy z zaufaniem, nie wierzy, że możesz go naprawdę kochać.. albo myśli, że lada chwila się wycofasz..