Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jelonek15

Problem z kolegą z pracy

Polecane posty

Gość jelonek15

Mam niemały problem z kolegą z pracy, który twierdzi, że zakochał się we mnie. Ma narzeczoną (oświadczył się jej mimo, że wyznał mi wcześniej uczucie) , mieszka z nią, a ja niebawem wychodzę za mąż. Dałam mu już do zrozumienia, że nic między nami nie będzie. On dalej swoje. Jak dyskretnie rozwiązać tą niekomfortową sytuację?

Gość jelonek15
?

Gość gość
on cie chce tylko przelecieć przed ślubem i potem cie zostawić, wiec po prostu skorzystaj będziesz się fajnie bawić a i on się odwali na zawsze

Gość gość
Powiedz o tym swojemu narzeczonemu, on z tamtym typem pogada o męsku. Trzeba stanowczo a nie dyskretnie.

Gość doradca etyczno moralny
Jesli upierasz sie jednak zeby bylo dyskretnie, to przywolaj go do siebie skinieniem palca i wyszeptaj: - Ty synu starej dawno juz zdechlej k****y i wciaz piertolocego ja w doope nekrofila, jak sie ode mnie nie odpiertolisz to ja ci zapiertole ze lba w morde. Rozumiesz, k****a twoja konskim ch#jem nie wyroochana mac!

Gość jelonek15
haha dzięki :) ostatnia podpowiedź wygrała!!! :D Dyskretnie chodziło mi żeby nie fundować mojemu nerw, tylko poradzić z nim sobie samemu.