Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faceci to śmieci

Faceci powinni się leczyć!

Polecane posty

Gość Faceci to śmieci

Bo te gnoje już całkiem odjechali na punkcie sexu ! Z którym bym nie pisała to już zadaje zboczone pytania a to czym masz stanik a to jakie gacie k***a co go to obchodzi albo czy lubie sex a na inne tematy już frajera nie inteesują !co za idioci chodzą po tej ziemi same zboki już mnie w********e tylko cały czas obrzydnymi k****ami się tylko chwalicie won k***a !!!

Gość gość
Oni napaleni, Ty pozbawiona kultury i szacunku do ludzi. Kto gorszy?

Gość gość
Kultury to niech się te zboki nauczą gorsze chamy są a do ludzi tak ale nie dla facetów !

Gość gość
Co jest "zboczonego" w tym, że dorosły mężczyzna pyta dorosłą kobietę o bieliznę? Ok, rozumiem, że chciałaś normalnie pogadać, a oni tylko o seksie (tak się pisze to słowo w języku polskim - bez litery "x"), ale co jest zboczonego w tych pytaniach?

Gość gość
Co te kobiety w tych zboczeńach widzą 2dni taki nie pochodzi a już jaja pokazuje to co zdrowy jest taki ?!

Gość gość
Jest bo chce normalnie pogadać na ulubione tematy a oni już swoje zboczenia jadą a co go do to interesuje jaką mam i co mam na sobie !

Gość gość
To zaznaczaj od razu w pierwszych zdaniach, że interesuje Cię normalna rozmowa, na różne temat, jednak niezwiązane z seksem. Że nie zamierzasz z nim fantazjować, uprawiać ceberków itp. I sprawa będzie jasna. Jeśli jest zainteresowany normalną rozmową, to zostanie, jak nie, to powinien się pożegnać.

Gość gość
cyberków*

Gość gość
Z którym bym nie pisała x No bo to internet. Chcesz normalnego związku (bez różnicy czy chodzi o faceta czy kobietę) to szukaj w życiu realnym.

Gość gość
Myślisz że nie pisałam do zboka i tak nie dociera na fc piszą na gg i zbok nie rozumie że nie każdy tego chce

gdybys tylko wiedziala jak bardzo kobiety sa zboczone a te w okolicach 30 to nawet ja nie mam takich perwersyjnych pomyslow co one... ale ciul z kobietami, wlasnie lece po szampana bo zakonczyl sie z sukcesem temat nad ktorym pracowalem caly poprzedni rok i juz moge sie o to nie martwic... ;)

Gość gość
Z kobietami pisałam to było super jak miało być pytanie intymne to chociaż zapytała czy może zadać takie pytanie a oni prosto z mostu walą taki nie pyta czy mógłby zadać pytanie intymne

Gość gość
Z kobietami pisałaś super, bo to ta sama płeć. Chodziło ogólnie, że kobieta która w necie poznaje facetów natrafia na zboków, a facet szukający w necie kobiety natrafia na zdradzieckie d****** Bo to internet, śmietnik. Chcesz poznać wartościowego, to polecam ludzi którym masz możliwość spojrzeć w oczy.

Gość gość
Ja z kobietą otwarcie pisze na tematy sexu a faceci to mnie wkurwiają tymi pytaniami a z kobietą jak pisze to nawet się podniecam

Gość gość
Z kobietą lepiej się dogaduje niż z nimi

Gość Iczi
Po co sie tak denerwowac . Potraktuj to jako test na inteligencje i test na kulture . Po prostu testow nie przeszli . Takich jest wiekszosc . Szukaj wlasciwego i juz gotowego . Mieli czas przy rodzicach , w szkole w pracy . Ci Nie sa gotowi . Po tym ich poznasz . Ale poznasz tez tych gotowych , nad ktorymi nie bedziesz musiala pracowac i ich uczyc

Gość gość
Skarbie bu parzadni nie wchodza na takie strony,lecz adoruja Swe Wybranki jak moj.Ale za to jest angazowany we wszystko bo jest Bardzo troskliwy i opiekunczy.Troszczyl sie o nas podczas porodow masujac plecy by mniej bolalo.Pyta duzo przy kazdym badaniu nawet gdy bada ginekolog krocze jest przy nie.Pomaga we wszystkim,pracach domowych zajmuje sie dozo dziecmi.Wiec nazwac go gnojem jest nietaktem :D Wiem ze zazdrosne dziewczyny o tak troskliwego faceta beda krytykowac wpis lecz mam to gdzies tego goscia flustrata co wszystkie wpisy krytykuje gdzie pary sie kochaja :D

Gość gość
gość 6:29 Temat jest dla Ciebie. Przestan się podszywać pod kobiety. A do autorki, szukaj na forach tematycznych nie związanych z seksem.

Gość gość
6.47 ma racje dziewczyna ze nawet dochodzi do molestowan czasami podczas badan ginekologicznych gdy wykonuje facet .W USA nigdy nie bada samn pacjentki by nie bylo pozwu o molestowanie lub fwalt. W Polsce to sad stoi za lekarzem zwykla mafia to co widac to usmierc****acjenta i nire odpowiada za Razacy Blad Lekarski takie Polskie Bezprawie.

Gość gość
Nie wchodze na fora erotyczne tylku na kafe fc i gg jestem

Gość gość
Jestem stary i już żaden lekarz i żadna terapia nie pomoże.

Gość gość
Ten co napisal że mu terapia nie pomorze sekocholizm się leczy wg na wiek

Gość gość
Tak a co zrobić jak zbok nie chce iść na terapie