Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ah ci faceci

Polecane posty

Gość gość

Witam, od pewnego czasu spotykam się z pewnym facetem.. po przejsciach. mimo ze sama mialam ciezki zwiazek za soba to jestem gotowa na nowy zwiazek. moj obecy facet byl sam pol roku, teraz gdy zaczynamy razem mówi mi w prost ze na ta chwile ma na wszystko wyj****e jesli chodzi o nas, ale ja jako kobieta nie jestem mu obojetna. i potrzebuje czasu. prosze was o porady, czy powinnam miec takie samo podejscie jak on? czy powinnam robic jakies kroki bo to sie zmieniło (jakie? ) czy dobrym pomyslem byloby urwac kontakt na jakis czas? nigdy nie bylam w takiej sytuacji i nie wiem co mam robic. dziekuje za wszystkie przydatne odpowiedzi

Gość gość
jesli mi by facet powiedział ze potrzbuje czasu to by go dostał ... dożywotnie ... "wyj****e" a co? .. ktos tu cos zle mowi albo znaki odczywtuje

Gość gość
zlewaj na niego to zacznie latac

Gość gość
Zaprzyjaźnij się z nim Spójrz a wasze relacje z boku Bez emocji, pośpiechu Dla was obojgu pozwoli to utwierdzić się w sensie Waszego związku Poznasz , zrozumiesz może pokochasz Pozna zrozumie może pokocha Cie prawdziwą bez blichtru, w blasku świec. Anjoli

Gość gość
A co autorko juz bys chciala zaznaczyc nafFacebooku ze jestes w zwiazku?