Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

luz w pochwie po jednym porodzie.

Polecane posty

Gość izabelkaa
dlaczego boli mnie codzieennie brzuch a okresu nie maa?? "ale czy to mozliwe ze stres o opoznia o 15 dni okres?????"

Gość gość
Zgłosiłam ją bo to juz jakieś jaja

No ponoć niektórzy mężczyźni odczuwają mocno jak kobieta po ciąży staje się luźniejsza. Ale jeśli dla Ciebie problem jest rzeczywiście poważny i strasznie Ci przeszkadza a boisz się zabiegów chirurgicznych to może warto spróbować z zabiegów ginekologii estetycznej (http://www.beauty.com.pl/pl/ginekologia-estetyczna). Jest to co prawda nowa metoda ale może warto spróbować :)

Gość gość
Takie sa "uroki" porodow naturalnych... Po ktorych podobno wszystko wraca do poprzedniego stanu... Mi po drugim porodzie wypadla przednia i tylna sciana pochwy. Chodze z miechem miedzy nogami... Gdybym wiedziala o tym to zdecydowalabym sie na cesarke. Teraz jak chodze to pochwa mi " mlaska"... Seks nic nie czuje...

Gość gość
Cud porodu siłami natury. Same plusy normalnie. Moja koleżanka 30 lat ma wypadajacą macice po porodzie SN. Czeka na operację. Seks dla niej? Jakaś masakra, młoda dziewczyna i temat zakończony. I w nos sobie wsadzcie opinie o cc, że to masakra, blizna na brzuchu itp. Cc jest najlepszym rozwiązaniem i dla dziecka i dla matki. I masz pewność że seks po porodzie poprzez cc będzie taki sam. A co, skoro już jesteśmy mamami, to nie mamy prawa myśleć o tej sferze???

Gość gość
W polsce gdzie rzadzi kler masz byc albo dziewica albo (jakims cudem) matka. A jak odchowasz czyli tsk ok 40 masz kupic sobie mocherowy beret i rozanic, i powoli czolgac sie w strone cmentarza :D

Gość ginekolog

Piącha wchodzi bez żadnego luzu?