Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co będzie w Polsce?

Polecane posty

Gość gość

Czy nie boicie się o swoją przyszłośc'?

Gość gość
Nie, bo moja przyszłość nie ma na imię Polska.

Gość gość
Tak, o pracę, czy starczy na lekarstwa, nikt nie jest pewny jutra

zanim polska spłaci dług zaciagniety przez tuska to dawno nas nie bedzie Co Polska sfinansowała za 280 mld dol.? Długi Gierka w 80% przeznaczone zostały na sfinansowanie inwestycji; w latach 70. wybudowano około 570 nowych fabryk. Tylko do roku 2003 dochody z ich prywatyzacji wyniosły (zgodnie z oficjalnymi danymi) 40 mld dol., czyli dwukrotnie przewyższyły wielkość zadłużenia w 1980 r. Dochody z prywatyzacji drugiej części fabryk gierkowskich uzyskane w latach 2004-2010 nie zostały dotychczas opublikowane; nie są zapewne mniejsze niż uzyskane w pierwszym etapie. Niestety, długi Tuska przeznaczone zostały w przeważającej części na sfinansowanie konsumpcji. Nie można ich więc sprzedać. Co gorsze, nie wszystkie grupy społeczne skorzystały na tym jednakowo; najbardziej zyskały grupy najlepiej sytuowane, o najwyższych dochodach, najmniej – najgorzej sytuowani.

Gość andretka22
Nie boję się. Jestem obecnie dobra specjalistką, dużo zarabiam. Mam również mieszkanie na własność. Dzięki temu uda mi się na pewno sporo odłożyć. Generalnie widzę jakie mam szczęście bo w Polsce jest naprawdę źle. Tak naprawdę to niewiele osób ma kasę i moze coś odłożyć. Wśród znajomych większość nie zarabia dobrze .

Gość gość
Polska w końcu doczekała się Prezydenta. Teraz czekają nas zmiany LEPSZE :) Spokojnie. Andrzej Duda to wybitny człowiek, poradzi sobie ze złodziejami i całą ekipą, która okradała Polskę. Tu możecie zobaczyć odwagę i siłę Dudy. Gorąco polecam :) https://www.youtube.com/watch?v=FBwNfa2McUU PO teraz będą straszyć Kaczyńskim, religią, in vitro i innymi, by robić zmaęt, ale to się już tym razem nie uda. Polacy wrócili po rozum do głowy. Nie bójcie się młodzi, bo będzie wszystko ok. Andrzej Duda to facet wierzący i bardzo dobrze. Osoba wierząca ma bardziej wyczulone sumienie, niż pan Tusk i Komorowski. Oni nie mają skrupułów, żeby okradać Polaków. Walka o in vitro i religię, to tylko tanie chwyty. Nie wierzcie im.

Gość gość
Prezydent jest zły, sprowadzi nas na manowce, nie będzie lepiej, nie wierzę!

Gość gość
Nie poradzi z wszystkim, sam jest złodziejem, nie ma skrupułów, jest fałszywy, będzie Gorzej.