Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki tak lubią murzynów?

Polecane posty

Gość gość
Dlatego, że murzyni są bezpośredni i pięknie kłamią, poza tym za ślub dający paszport płacą przynajmniej 20 tys. złotych co dla biednej Polki z patologii jest dużą sumą.

Gość maja1990
Ja się nie zgodzę z powyższymi wypowiedziami, w porównaniu do białych koni, czarne to galareta która po paru *****ch staje się flakiem, poprostu białym kobietom brakuje czasami czegoś ciasnego i wtedy lecą na czarnuhow co nie znaczy ze są lepsi

Gość gość
Bo lubią mieć wciskaną ciemnotę...

Gość zuzia jankowska
ale murzyni maja owsiki

Gość gość
mam przyjaciol murzynow ale nigdy z zadnym z nich nie spalam bo z wygladu mnie nie kreca ale jako koledzy sa bardzo sympatyczni. przynajmniej nie sa stereotypowi bo niektorzy "biali" niestety tak.

Gość gość
rasa a inteilgiencja

Gość gośćplpl
Rasa a inteligencja to coś innego ? Hahaha . Teraz czekam aż mnie pocisną od rasistów , lecz.. my, europejczycy wybudowaliśmy sobie niesamowite Palace , porty, itp. Arabowie tez zasłynęli z architektury , ustanowienia liczb . Czym zasłynęli Afrykańczycy ? Pytam , bez żadnych pobudek . Jedynie Sudańczycy potrafili coś wybudować , wyryć świątynie w skale . Co zrobiła pozostała cześć Afryki?

Gość gość Antysemita
Bo to k***y i skończone szmaty bez honoru ,żebyście zdechły w męczarniach j****e białe d****i

Gość gość
up

Gość gość
Asfalt zawsze bedzie asfaltem

Gość gość
Bo to bardzo wdzięczni i mili z twarzy ludzie. Kutachy też pewnie mają duże. Ale ja chyba bym się bała gdybym z takim czornym obcowała a jeszcze jakbym otworzyła oczy w trakcie zawał murowany. A ja żyć chcę :) Bo życie jest zajefajne.

Gość gość
Przecież to jest stereotyp jak od Sopotu do Zakopanego :-D Jak panna jest ładna i ma powodzenie wśród białych, to nie ogląda się za brudasami. Nie wiem, ale ja, jak widzę choćby w Warszawie, to z brudasami prowadzają się głównie albo spasione kotlety, albo bazyle ostatniego sortu, takie, na które żaden normalny facet nawet nie spojrzy. I to głównie one zachwalają brudasów a umniejszają białym.

Gość gość
Podobno mają wielkie penisy :)

Gość gość
Mieszkam w USA, znam kilka Polek które były w związkach z czarnoskórymi. Na początku pięknie, cudownie i kolorowo, biorą ślub lub nie, na świat przychodzą dzieci i czar pryska. Rozchodzą się. I wiecie co? Jest płacz Polki bo takiej już nikt nie chce. Bo była z czarnym i ma z nim dziecko. Wszystko jest ok póki facet dziecka nie zobaczy.

Gość gość
Bo sa tak glupie ze wierza w murzynska scieme. A co do tych rozmiarow to moze bylo to tylko w legendach, nigdy w zyciu. Brod i ubustwo z jednej strony. Naiwnosc i glupota z drugiej. I pozniej ktos sie dziwi ze w kraju wzrosla populacja koz i innych mutantow w nowej generacji.

Gość Marta

Ja mam faceta murzyna już 2.5 lat, jest najlepszym facetem jakiego miałam do tej pory, bardzo inteligentny, skończone dobre studia, praca, miły, jego rodzina bardzo ciepło mnie przyjęła (zreszta moja jego tez). Nauczył się polskiego, mieszka tu i ma bardzo dużo znajomych jak i ciemnych jak i białych 😊 facet jak facet, tylko inny kolor skory. Mi się akurat bardziej podobają ciemni niż biali, nigdy nie ciągnęło mnie do Polaków. Znam dużo koleżanek które maja tak ja. 

Gość Kinga

Podaj instagrama to popiszemy o tym ;)

Gość opcja społeczna

ciekawe dlaczego nie wyprowadzają sie do kraju pochodzenia męża 

Gość Poz

Tylko tępe takich biorą, a takich jest masa. Tępe mają kilka wspólnych cech: niska, krótkie nóżki, ... nisko, niewykształcone lub po pseudowykształceniu. Brzydkie ale zrobione . 

Powiem tyle , sprawa co kto ma w majtach jest bardzo indywidualna , stereotypy jednak zawsze tkwią. Miałam znajomego murzyna ale manipulant i oszust.  Jedną cechę wspólną zauważyłam u nich - niesamowite techniki manipulacji a zwłaszcza białych - chyba uczą się tego w szkołach 😲😀. Myślę ze białe kobitki po prostu chcą egzotyki i dlatego tak robią ale często zostaja z " ręką w nocniku" 😄😄😄😄. Cos w tym jest ze oni po prostu są leniwi do pracy fizycznej i wybrzydzaja cokolwiek powiesz to zarzucają rasizm . Generalnie nawet jako znajomi tez upierdliwi. Wszędzie oczywiście czy wsrod białych czarnych czy żółtych są ludzie i ludziska ale opinie zawsze można wyrazić , heja