Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie stworzę związku bo co roku chciałabym innego faceta

Polecane posty

Gość gość

a małżeństwo kojarzy mi się ze śmiercią :( z drugiej strony nie chcę być starą panną albo konkubiną :( co robić?

Gość gość
No nie gadaj, mam to samo. Tylko jestem z facetem poltora roku i po tym czasie podswiadomie zaczynam niszczyc zwiazek, bo mi sie koles znudzil. Niby cos do niego czuje ale chce sie rozstac potem zaraz znajduje nowego mialam tak juz 3 razy!

Gość gość
Nic nie rob przynajmniej sobie kilku facetow po fa ka bez zobowiazan :) takie dziewczyny tez sa potrzebne nie trzeba placic a bzyka sie raz na rok i papa

Gość gość
a ile masz lat? chyba ,że nie chcesz żeby ktoś Cie rozpoznał to nie pisz, bo ja niedługo będę mieć 30, więc to już nie wiek na zabawę :/ jak niszczysz związek? myślę, że monogamia jest nienaturalna , nie wiem jak można z kimś być 20-30 lat :(

Gość gość
po prostu lubisz nowe członki , kręci cie to . Im wiecej członków w paszczy tym lepiej sie czujesz

Gość gość
Widocznie żadna z was nie kochała naprawdę, ale nawet na takie k***y przyjdzie w końcu kres i wtedy życzę wam aby to was facet kopnął w d**e a wy będziecie latami za nim wyły ciągle zakochane...

Gość gość
jak myslicie czemu tak macie,dziecinstwo,relacje rodzicow?

Gość gość
miałam normalny dom, rodziców, ale nie podobał mi się taki tryb życia, jedna żona, mąż, jedna praca, jeden dom, chciałabym podróżować, zmieniać pracę, dom, faceta

Gość gość
a ja mam 26 lat i tez tak mialam juz z 3 facetami. moj ojciec zmarl jak mialam 8 lat, nie wiem czemu ale zawsze wybieram gosci starszych o 6-16 lat

Gość gość
i jak było po śmierci ojca brakowało Ci go? czyli szukałaś dojrzałych facetów, pewnie opiekuńczych, pewnych siebie? mi jest obojętny wiek facetów, ale lubię w moim wieku, rówieśników

Gość gość
Moj ojciec zmarl kiedy mialam dwa lata. Wole starszych ale mialam takich 25 27 34 34...

Gość gość
i każdy Ci się nudził po jakimś czasie? jak to było? czy po prostu pojawiał się nowy na horyzoncie? mi od zeszłego roku podobało się już 5 facetów z czego w 2 wkręciłam się naprawdę mocno

Gość gość
Jeden sie pojawil 25 w trakcie kolejny 34 i tAmtego zostawilam. 34 tez zaraz zostawilam Potem 27 jakos mnie wkur ale to byl s*******n. I zaraz poznalam 34

Gość gość
Jestes d***** i zatrudnij sie w burdelu