Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce się rozwieść, ale boję się.

Polecane posty

Gość gość
witam. rowniez w domu mam to co mam.nikt mnie nie bije mieszkamy u rodzicow.ale bylo zle co 2-3 miesiace. uczucia wygasly.jak to mowisz kupa lajna.chocbym sie starala to gowno wyjdzie. na jego gadki o uczuciach parskam smiechem. zalosne to wszystko. 2 lata jest ciagle zle. jestem ze wzg na dziecko.watpie abym z nim jeszcze spala.

Gość Justys 46
Będac na twoim miejscu zgłosiłabym na policje ze mąz sie zneca , bije itd i dlatego wyjezdzasz do rodziny bo boisz sie o wasze zycie i zdrowie. I to na papierze złóż i niech policja potwierdzi najlepiej niech załoza niebieska karte . Musisz miec dowody .

Gość gość
mozesz wyjechać, tyle, że nie poza granicę kraju. Jedziesz, za dzień piszesz mu smsa, gdzie jesteś... i jeśli masz sporo szczęścia wpada i robi awanturę przy świadkach:) wtedy wzywasz policję "z obawy o życie swoje i dziecka".

Gość Justys 46
Koniecznie zbieraj dowody .

Gość gość
No to nieciekawie. W Polsce to ja mam tylko 90-letnią babcię. Rodzice mieszkają w Niemczech, druga babcia od 20 lat mieszka w USA, siostra mojej mamy w Australii, a rodzeństwo mojego taty też w Niemczech. Nie mam żadnych dowodów na niego :(

Gość Justys 46
Dlatego zgłos to na policje ze wyjezdzasz , zabierasz dziecko i z jakiego powodu . Jak bedziesz siedziec przed netem to niewiele załatwisz . Najlepiej wszystko na paperze i niech potwierdza na policji ze zapoznali sie z ppaierem który im dałas . a jak trafisz na mądrego policjanta to ci cos mądrego podpowie .

Gość gość
Ok, w takim razie póki go nie ma biorę dziecko i jedziemy. Tu gdzie mieszkamy to nawet komisariatu nie ma, musimy jechać 30 km :(.

Gość Anna_Cz_krakow
Zadzwoń sobie do radcy prawnego Bartłomiej Marzec, prowadzi darmowe porady a jest specjalistą w sprawach rodzinnych. Pomoże. Żebyś się w coś nie wkopała.

Gość gość
Bardzo slaba sytuacja. Ale wiem co czujesz, sama przeszlam przez rozwod. Nagle moj maz oznajmil, ze chce rozwodu - bez jakiegokolwiek powodu. Cos mi nie pasowalo wiec zdecydowalam sie, ze nie zrobi ze mnie ofiary i bede sie bronic. Przyjaciolka polecila mi zebym zatrudnila prywatnego detektywa, ktory zbada dlaczego nagle taki obrot sprawy. Niestety okazalo sie, ze moj byly maz znalazl sobie inna kobiete, z ktora byl bardzo szczesliwy. Gdy juz doszlo do rozprawy wyciagnelam zdjecia i inne dokumenty, ktore zadzialaly na moja korzysc. Nie polecam nikomu znalezienia sie w takiej sytuacji, ale uwazam, ze pomoc detektywa czasem jest niezbedna. Polecam to biuro, ktore pomoglo mi wyjsc z bagna w ktorym bylam http://grupahedron.pl/kontakt-wroclaw/