Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niesmiala

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem. Strasznie izoluje się od innych w klasie. nie znalazłam tam brat niej duszy. Nie chce się nikomu narzucać. Mam wrażenie ze ludzie męczą się tym że muszą ze mną robić zadanie i niechętnie gadają ze mną. Jestem osobą bardzo niesmiala i nie łatwo poznaje nowych ludzi. Jestem ostatnio non stop smutna bo nie mam z kim się spotkać , tylko czekam aż lekcje się skończą.

I co my mamy Ci na to poradzić ? NIC. bo to że parę osób napiszę parę pocieszających słówek czy dobrych rad i tak Ci nie pomoże bo jesteś zbyt nieśmiała by je wypełnić... musisz zmienić się na tle psychicznym by coś wgl pomogło. Wmawiaj sobie codziennie że będziesz miała więcej wiary w swoje możliwości, że z każdym kolejnym dniem będziesz bardziej otwarta. Sama też nie należę do śmiałych osób ale nie jestem szarą myszką. Wiem jaka jestem i jakie są moje atuty więc je promuję w delikatny sposób :) Udzielaj się klasowo czy pomagaj komuś w potrzebie (nie pieniężnej -.-) a zobaczysz że zaczną inaczej na Ciebie patrzeć.