Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieOcenija12

Moj chłpoak ma opsesje na punkcie mojego byłego

Polecane posty

Cześć jestem Klaudia. Mam problem z moim chłopakiem jestem z nim już 10 miesięcy a on nadal nie wierzy w moje uczucia do niego ;( Bardzo go kocham i nie chce stracic ale on jest strasznie zazdrosny o mojego byłego chłopaka z którym była 3 lata. Nic do niego juz nie czuje i nie chciałabym wracac. Fakt że dóżo razem spędziliśmy i nikt nie wiem o mnie tyle co on ale tu juz nie chodzi o to. Moj chłopak od czasu do czasu zapudruje sobie nosek no wiecie o co chodzi a wtedy to juz mam piekło wypomina mi wszystko mowi że go nie kocham i żebym szła sobie do swojego błego bo to jego kocham i na nim mi zależy. To jest z czasem męczące juz nie wiem w jaki sposób moge mu udowodnić że tylko jego kocham. Jestem bez silna. Moi wszyscy znajomi zadają się również z moim byłem i wdują sie dzień w dzień a co najgorsze że mój były mieszka w tym samym budynku co ja i dzieli nas jedynia ściana. Widujemy sie na podwórku w sklepie jak ja mam zrobic żeby moj chłopak nie był tak nastawiony na niego. Jestem silną dziewczyna ale w tym momencie juz wymiękam ostatnia awantura kosztowała mnie dóżo złości i smutku ;( Pooomcyy !!

Gość gość
Słownik wyjdzie taniej niz awantury-zainwestuj

nie mam problemu z słownikiem tylko z chłopakiem ale skoro ty nigdy nie masz takich problemów to po co czytasz skoro nie pomagasz ?

Gość gość
co to `opsesja'? słownik milczy na ten temat

Opsesja- występowanie uporczywie powracających myśli, wyobrażeń lub impulsów o specyficznych cechach. To właśnie jest opsesja ;0

Gość gość
Pisze się oBsesja, debilko.

Gość gość
Dóżo :-D

Gość gość
Jeżeli Twój były mieszka za ścianą, zmień mieszkanie. A najlepiej zamieszkaj z obecnym chłopakiem.

Gość gość
co to znaczy "dóżo"???? nie spotkałam się jeszcze z czymś takim

Gość gość
Każdy sie myli? Przecież twierdziłas, ze to w słowniku jest napisane :-D