Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w wielu tematach reklamy placi im ktos czy co?

Polecane posty

Gość gość

I to tak niedyskretnie wtrącone

Gość gość
no pewnie że płacą -to się nazywa marketing szeptany

Gość gość
Raczej marnie płacą za coś takiego. Ale nie wszystko jest reklamą. Ja na przykład często polecam jakiś produkt, który u nas się bardzo sprawdził. Ciężko czasem odróżnić. Szkoda, no ale taki urok forum, na którym nie trzeba się logować.

Gość gość
no, biorąc pod uwagą ilość i częstotliwość konkretnych reklam bardzo łatwo można wyłapać co jest spamem a co nie.

Gość gość
często trudno jest sie domyśleć, ale jeżeli ktoś wyciąga stare wątki, aby po roku dopisać, ze najlepsze jest to i to, wtedy wiadomo.

Gość gość
Nie chodziło mi o jeden pojedynczy temat, ale o spamy powtarzające się w wielu tematach w tym samym czasie -są to bardzo często stare tematy. Na ten temat się nie wypowiem bo nie widziałam innych podobnych tematów.

Gość gość
A no to się zgodzę. Ale to ma swoje uzasadnienie. Wyciągają stare tematy, bo w wyszukiwarce one wyskakują jako pierwsze. A jak ktoś będzie przez googla szukał opinii czy polecanych produktów to nawet nie spojrzy na daty publikacji poszczególnych postów. Dlatego lepiej samemu czasem założyć temat, bo wtedy wiadomo że jak ktoś się wypowie to raczej nie spamer.