Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna bez meza w Polsce

Przegląd samochodu przez Superservice.pl robił ktoś?

Polecane posty

Gość Martyna bez meza w Polsce

Czy ktoś z Was robił przegląd zlecając przez superservice.pl? Mąż za granicą, nie mam pojęcia jak do tego podejść, a widzę, że mogę przez nich serwisować w Autocrew i pewnie będzie taniej. Dajcie opinie, bo za parę dni kończy mi się ważność przeglądu.

Gość krzysiek000000
Ja robiłem w styczniu w Szczecinie. Szybko, bez problemów żadnych, mechanik przyjechał pod robotę, zabral wóz, odstawił o 16. Bajka, bo zwykle musiałem brać wolne, co w mojej branży czasem oznacza zarobek w plecy. Fura jeździ, zapłaciłem 149zł za podstawowy przegląd. Jak dla mnie - są warci polecenia

Gość 82020202
Ja się przymierzam we Wrocku. Serwisuję w bosch, ale usługę właśnie zamówiłem przez superservice.pl . Dam znać w przyszłym tygodniu, bo się umówiłem na 16go :)

Gość gość
Nie miałem jeszcze okazji. Przegląd samochodu wykonuje regularnie od kilku lat u www.foltyn.pl, mam pewność, że osoby, które pracują przy moim samochodzie to prawdziwi mechanicy a nie pan Zdzisio złota rączka.

Gość gość
Mąż za granicą? To ja ci podreperuje rure wydechową:-P

Gość 82020202
I załatwonie! :) Zgodnie z umówioną godziną Pan przyjechał, zabrał wóz, w międzyczasie dzwoniła konsultantka, bo się okazało, że nie trzeba cewki wymieniać (a sądziłem, że będzie trzeba), także jeszcze zaoszczędziłem, bo niejeden mechanior bo by wymienił nawet dobry sprzęt,żeby tylko skasować. Mam gwarancje gdyby coś było nie tak, ale jak narazie jeźdże już tydzień i wszystko gites. Także superservice.pl sprawdzony i polecam :)

Gość do ~~gość
Superservice.pl współpracuje z autocrew i bosch, nie są to zatem pierwsze lepsze warsztaty znalezione na googlach.. Dają też gwarancje na swoje usługi, zatem niejako ręczą za mechaników. Ja serwisowałam tam pół roku temu - i śmiej się albo nie -po samochód przyjechał Pan Michał, pełna kultura, wszystko elegancko, dokumenty podpisane (na czas transportu do warsztatu ). Mój opel był o godzinie 16 w domu i zdążyłam nim jeszcze po dzieci do przedszkola pojechać. A czy tam pracuje Zdzisio czy nie - mnie bez różnicy, grunt, że mechanicy profesjonalni i kulturalni i że całość można załatwić NIE WYCHODZĄC Z DOMU! :)

Gość gość kkkkkkkkkk
W zeszłym tygodniu skoda superb miała zrobiony przegląd przez superservice.pl Wszystko ok. Jestem z Wrocka.

Gość kocica8888
Pół roku temu mąż stwierdził, że zaryzykuje i wymienił przez superservice.pl Nie wiem czym miałby ryzykować, bo nasz peugeot 407 do najnowszych nie należy chociaż przynajmniej, nie jest to multipla ;) Jutro oddajemy do nich na naprawę klimy :)

Gość kocica8888
o matko olej wymienił pół roku temu, olej :)

Gość Martyna z mężem w Polsce
A może przez oferia.pl. Ten superserwis nie jest taki super, skoro od razu zastrzegają, że - pozycje mogą być wyłączone z oferty w przypadku niektórych modeli z utrudnionym dostępem