Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on35

Czy taki związek może się udac?

Polecane posty

Rzuciłem 2 m-ce temu dziewczynę z którą byłem 3 lata.Poznałem inną z 3 dzieci (mąż jej nie żyje).Powiedziałem mojej ex że ją zdradziłem.Okazało się że moja ex jest w ciąży.Odszedłem do tamtej.Czy może mi się udać?

Gość gość
Na czyims nieszczesciu swojego nie zbudujesz

Gość gość
A dlaczego ktoś sobie robi jaja ??? Jesteś tą kobietą tak ? I teraz zbierasz opinie jako facet ? Załosne.

widziałem to.wiem kto opisał to...dlatego napisałem!z mojego pkt widzenia to wyglada inaczej ale tez mysle o tym wszystkim.a o tym jej poscie powiedziala mi moja siostra!bo sa w kontakcie i rozmawialy o tym ze jej ciezko i szuka wyjasnienia.ja jestem szczesliwy z inna ale to nie znaczy ze nie mysle o tym co sie stalo!

Gość gość
Autorko tego i tamtego o to temat : Nikt nie jest głupi, jeśli sądzisz, że tak - pisownia ta sama, teraz sprawdzasz czy moze mu sie udać, owszem - odszedł, może. Jest totalnym idiotą, to chcesz przeczytać ? Ale niestety nie rób z dziecka karty przetargowej, bo to nie pomoże. a Ty mozesz sie jeszcze bardziej pograzyć.

Gość gość
onaona28 , on35 :D zbieg okoliczności ? żaden facet zajęty nową za przeproszeniem dupą, nie bedzie wchodził i radził sie na tym samym forum co jego już była. Proszę, nie kręć bo w ten sposób pomocy nie uzyskasz. Zamiast siedzieć na forum i szukać aprobaty względem jego osoby, zacznij układać swoje życie, bo On moze i wróci, ale po co ci taki facet ?