Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo bedziecie glosowac jesienia?

Polecane posty

Gość gość
Na PO TYLKO

Gość gość
Ja mam zamiar poprzeć Platformę Obywatelską, obecnej premier Ewy Kopacz.

Gość gość
Na PIS nigdy w życiu!

Gość gość
Jestem bardzo za Platformą, jednoczmy się!

Gość gość
Najlepiej by było jak Kukiz i reszta anty stworzyli koaliację mniej więcej taką jak PO-PSL i mieli monopol na rządzenie, PiS pozostało w takiej opozycji jak teraz a PO i ew. SLD w mniejszości, a PSL poza boiskiem. Idealny układ.

Gość gość
a ja mam nadzieję że jak wprowadzą ten podatek 1% od wartości nieruchomości (katastralny) to w końcu ludzie wyjdą na ulicę i pokażą co potrafią. szkoda że w mediach na ten temat cisza. zmowa milczenia.

Gość Golcówka
Na dzień dzisiejszy nie ma dla mnie dobrego kandydata. Na koscielna partię PiSu na pewno nie zagłosuję. Kukiz póki co nie ma żadnego pomysłu poza JOWami wiec nic mi nie oferuje a ze bliżej mu do socjalistycznego PiSu to raczej odpada, Korwin to psychol bez szacunku dla kobiet wiec tym bardziej odpada, PSL czy SLD to szkoda komentować, na faszystów z Ruchu Narodowego tez nie zagłosuję bo strach będzie wyjść na ulice no i gardzę faszystami. Zostaje PO. Niestety tez z ciężką ręką ich poprę bo plan mają dobry ale za bardzo zaszli mi za skore np z podwyższeniem Vatu. No ale z braku laku zagłosuję na PO

Gość gość
Na PO i PiS głosują same stare dziady na emeryturach i urzędasy.

Gość gość
Nie jestem ani starym dziadem (ci to akurat wyborcy PiSu jak ksiądz przykazał) ani urzedasem ;)

Gość gość
"oszołomy" to głosują na PO

Gość gość
"zostaje po" chyba tylko dla kompletnego idioty :O trzeba być naprawdę debilem aby po aferze taśmowej głosować na bandę tych złodziei i oszustów :D część tępych polaczków nic się nie nauczyła jak widać 🖐️

Gość gość
"katole" głosują na PiS...

Gość gość
" Kukiz póki co nie ma żadnego pomysłu poza JOWami" xxx nooo a peło to ma "pomysły" :D:D chyba tylko takie jak wycyckać ludzi z ostatniego grosza

Gość gość
Biorę pod uwagę tylko antysystemowców. Tylko oni mogą coś zmienić. Albo kukiz albo jkm.

Gość gość
POwcy mają coś nie tak z głowami, myślą, że jak ktoś nie jest za PO, krytykuje PO to od razu jest za PIS, prezcież nawet wyborcy Dudy to w większosci nie ci z PISu tylko przeciwnicy PO. PO wszystkich krytykuje, PIS zły, Korwin zły, Kukiz zły, SLD nie ma, wszystko złe, Braun zły tylko PO albo dobre albo jeszcze "najlepsze". Najgorsze jest PO, tak jak oni oszukali ludzi to nikt nie dorówna.

Gość gość
jezu, ja też ich nienawidzę, nie głosowałam na Bronka i na PO też nie zagłosuję, ale do kur/wy nędzy, czy oprócz "peło, lemingi i komorusek" antysystemowcy mają jeszcze jakieś wyrazy w swoich słownikach??? Już się rzygać chce jak widzę kolejne "peło" w postach, świadczy to tylko o waszej inteligencji i poziomie :o 🖐️

Gość gość
prawda boli, lemingu?

Gość gość
a wyborcy PEŁO (będę pisać jak mi się podoba na złość lemingom :classic_cool: ) mają coś w swoich słownikach prócz nazywania antysystemowców "oszołomami" albo ciągłym straszeniem (aż do porzygu) rydzykiem, księżmi czy smoleńskiem?

Gość gość
13:59, o, widzę, że z czytaniem ze zrozumieniem też nienajlepiej. Napisałem, że nie jestem ani fanem Komorowskiego ani tym bardziej PO. Ale rozumiem, że nie będziesz teraz wiedział co odpisać więc po prostu nie kompromituj się razem ze swoimi kumplami i nie odbijaj piłeczki 🖐️

Gość gość
Po prostu nie jestem w stanie pojąć jak partia, która nakradła, zbrała ludziom, obiecała, nie spełniła i jeszcze śmieje się prosto w oczy po tylu latach nadal jest uważana za "mniejsze zło" to nielogiczne. Szybciej bym zagłosowała na SLD chociaż do lewicy mi daleko, zresztą teraz to ebzsensu, ale tylko po to aby PO odebrać władzę bo nawet SLD tyle złego nie zrobiło...

Gość gość
14:03 Pierwsze, co elekt zrobił po wygranej - pojechał na Jasną Górę pomodlić się i podać rękę Rydzykowi w podziękowaniu za modlitwy i msze intencjonalne :D Drugie co zrobił - udzielił swojego pierwszego wywiadu jako elekt i podjął swoją pierwszą decyzję. Jaką? O postawieniu pomnika smoleńskiego przed Pałacem Prezydenckim i powołaniu do życia specustawy w tym temacie :D TO nie jest straszenie - to są fakty :D :D Słucham, a teraz jak z kałasza napierdzielaj mi o tym, że to nie jest prawda :D :D :D 🖐️))))))))

Gość gość
BUDYNIOZA I TAK BĘDZIE WIEDZIEĆ SWOJE

Gość gość
ta nienawiść i spiskowanie przeciw wszystkim i wszystkiemu już wam całkiem rozum odjęło. Robicie sobie jaja wybierając albo anarchistę, albo podrygującego upadłego rockmana do tego ćpuna i alkoholika ale mówiącego to, co chcielibyście usłyszeć. Gdyby nie akcja na Fb to nawet nie zebrałby tych wymaganych głosów do kandydowania Nie wie, dla was to może śmieszne rozpieprzyć wszystko, ale to nie jest gra komputerowa, gdzie są 3 życia do wykorzystania. A jak się znudzi to można wyłaczyć i spoko. A wy sobie jaja robicie, bo zabawa bedzie :( Ale co tam można iść na piwo, zioło zapalić i jakoś tam bedzie..

Gość gość
Drugie co zrobił - udzielił swojego pierwszego wywiadu jako elekt i podjął swoją pierwszą decyzję. Jaką? O postawieniu pomnika smoleńskiego przed Pałacem Prezydenckim i powołaniu do życia specustawy w tym temacie smiech.gif x Bzdura, cały wywiad ukaże się w sobotę, to co podali to tylko fragmencik na rozbudznie takich ludzi jak ty. Przecież sam sobie pytania nie zadał, zadali mu to powiedział, że on jest z atym aby pomnik stanął, jakby powiedział, ze nie to byście powiedzieli, że kłamie. Powiedział też, że jest prezydentem a nie kustoszem nieistniejącego muzeum czyli, ze nie będzie się tym teraz zajmował. Dotarło? czy naprawde nie rozumiecie? Bo wy czytacie tylko to co chcecie czytać, jeszcze Duda prezydentem nie został a już jest odpowiedzialny za katastrofę kraju, za to PO i Komorowski za nic.

Gość gość
Na Kukiza albo PiS.

Gość gość
budyniaczki-cebulaczki

Gość gość
A będzie jeszcze jesienią PO ? :-):-):-)

Gość gość
Bo wy czytacie tylko to co chcecie czytać, jeszcze Duda prezydentem nie został a już jest odpowiedzialny za katastrofę kraju, x I ty masz czelność pisać, że czytamy to co chcemy przeczytać? :o :o :o

Gość gość
Na Balcerowicza o ile da rade do jesieni stworzyc partie.

Gość gość
"Robicie sobie jaja wybierając albo anarchistę, albo podrygującego upadłego rockmana do tego ćpuna i alkoholika ale mówiącego to, co chcielibyście usłyszeć." x i co z tego kim był, durniu? ważne co mówi i jakie ma poglądy elektorat peło potrafi jedynie dopiertalać się prywatego życia każdego z kandydatów/przewodniczących partii a kukiz akurat wygrał z nałogiem, nie pieprz jak nie wiesz