Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak usunąć konto z kafeterii

Polecane posty

Gość gość

Piszę na ogólnym. Może tutaj ktoś mi pomoże w jaki sposób usunąć swoje konto z kafeterii. Moja prośba o pomoc z działu redakcja kafeterii została dzisiaj zwyczajnie wykasowana bez żadnej odpowiedzi. Na podany mail w regulaminie nikt nie odpowiada od tygodnia. Proszę o jakiś kontakt lub radę do kogo napisać w tej sprawie. Może robię coś źle, poradzi ktoś ?

Gość ~gość
Zgłaszasz do moderacji na maila.

Gość gość
Dzięki, możesz mi podać tego maila ?

Gość gość
Na info@kafeteria.pl nikt nie odpowiada, jaki jest adres do moderacji, ktoś wie? Z góry dziękuję.

Gość gość
Może ktoś z moderacji byłby uprzejmy podać adres, na który mam wysłać zgłoszenie o usunięcie mojego konta ? Powiem wam, że założyć tutaj konto zgodnie z regulaminem jest bardzo łatwo. Natomiast wydostać się z tąd już nie :) Tydzień walczę bez skutku. Komuś udało się usunąć konto z kafeterii ? Jeśli tak to proszę o jakieś info jak to zrobić. Będę wieczorem, mam nadzieję że temat nie zostanie usunięty i przyda się nie tylko mi.

Gość gość
Nic ? Szkoda. Może ktoś zna się i doradzi jak usunąć konto na jaki adres pisać. Narazie poszedł kolejny chyba 6 mail na adres podany w regulaminie, może ktoś się odezwie. Doradzi ktoś ? Zawsze tutaj tak jest, że długo się czeka ?

Gość gość
Może TUTAJ: kafemoderacja@firma.o2.pl

Gość gość
a po co ci usuwać konto? po prostu sie na nie nie loguj, olej to konto i tyle bo jak je skasujesz to jakiś inny debil sobie je na nowo zarejestruje i będzie sie pod ciebie podszywał

Gość gość
Dziękuję.

Gość gość
kafemoderacja@firma.o2.pl ten mail niestety nie działa. Nie wiem co dalej, ma ktoś jeszcze jakieś rady ?

Gość gość
Tez bym chetnie usunela swoje konto

Gość gość
proszę o poradę jak to zrobić?

Gość gość
Witam, a jak się jest anonimowo szkalowanym na forum kafeterii, to gdzie zgłosić naruszenie praw osobistych? Może ktoś podpowie?