Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam chyba najgorszy okres w moim zyciu a w sobotę ważne wydarzenie co robić

Polecane posty

Gość gość

Okres od wczoraj. najpierw normalnie, lekki ból podbrzusza, lekkie parcie na pęcherz, gorszy humor, puchnięcie. to u mnie norma. ale od rana?? leje się ze mnie, tampony rozmiar super duże zmieniam co 3 godziny , normalnie to wystarczy co 5-6. mam podrażniony pęcherz boli mnie jak siusiam, a dwie godziny temu tak zakręciło mi się w głowie, że aż siadłam z wrażenia i strachu na podłodze. mam wolne z pracy, położylam się na drzemkę po tym kręceni uw głowie, teraz wstalam - budzik mialam, spałam jak zabita! nigdy nie spię w dzien! wypiłam dużo wody, zjadłam pół tabliczk iczekolady 80% kakao. dużo lepiej.ale latam sikać co chwilę! po kropli. i tak w tle nieco boli głowa... MASAKRA! Wzięłam od rana 2 ibupromy te najmocniejsze a i tak nie działaja za bardzo. okres u mnie trwa zwykle 4 dni. a w sobotę ślub i jestem świadkiem !!!! pomocy co robić

Gość gość
A i dodam, że okres mam zwykle co 29 dni a ten pojawił się w 24. dniu cyklu już :O

Gość gość
Jak ja mam okres i bardzo mnie boli brzuch to piję krwawnik z nagietkiem. Wrzucam te 2 listki i zaparzam gorącą wodą. Bardzo pomaga. Spróbuj i powodzenia :)

Gość gość
to może to nie jest okres tylko poronienie? uprawiałaś seks około 3-4 tygodnie temu?