Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja chcę żeby Platforma Obywatelska wygrała wybory

Polecane posty

Gość gość

I chcę również aby podniosła wiek emerytalny do 75 lat, co to jest 67? Niektóre kraje już planują 70 lat więc bądźmy lepsi! podwyższmy do 75 a potem do 80. Apeluję również o to aby obniżyć płacę minimalną, nie 1200, to za dużo, powinniśmy zarabiać ok 1000 zł. Natomiast wszystkich ludzi, którzy nie są urzędnikami, lekarzami i przedsiębiorcami i zarabiają więcej niż 2000 powinno się obniżyć, co to jest za rozpasanie?!?! Dzieci w wieku 6 lat? No co wy, przecież to za późno, potem będa głupie. Trzeba je wysłać w wieku min. 4 lat iod razu w ławce usadzić oraz zabronić kategorycznie ruszanie się z niej przez 45 minut. Kobiety powinni obowiązkowo wracać do pracy po okresie połogu, bo dłużej to zwykłe lenistwo, wykorzystują to aby się lenić. Zapewnić pensję 1500 i godziny pracy 7-16 a za te pieniądze niech wynajmie sobie nianię, przecież to logiczne. Co prawda dzieckiem mogłaby się zając kobieta z rodziny, ale przy takim tempie życia nawet prababka nie da rady, bo przecież pracuje... Wtedy dopiero Polska będzie pięknym, wolnym krajem, wszyscy będziemy szczęśliwi a wyż demograficzny będzie jakta lala!

Gość gość
Aha... no Platforma sobie będzie rządziła, razem z PSL, który dba niesamowicie or rozwój wsi i jest całym sercem za chłopami oraz partią Balcerowicza (świeża krew! młodziaki, cieszcie się, Balcerowicz to przecież od razu po studiach tak jak wy z życiorysem niczym dziewica niepokalana! trzeba dac mu szansę, nie wykazał sie jeszcze chłopak...) tylko ten przeklęty PIS, co prawda mniejszości, zaledwie kilka głosów, ale... no i SLD, największy wróg, ale on już na szczęście zdycha, dobijmy go. i PREZYDENT, Naczelny moher, zło świata... utrudnia wszystko dziad cholerny... co prawda nie ma nic do powiedzenia, ale jak coś nie wyjdzie Platformie to zawsze można powiedzieć, że prezydent zły i to jego wina...

Gość wyborca PO
Jezdem za!

Gość gość
dlaczego jest tak mało zwolenników platformy? łączmy się!!

Gość gość
jak coś umiesz,jesteś młody,wykształcony to będzie ci dobrze pod każdym ,nawet pod Kimem w Koreipł.

Gość gość
I żeby VAT wzrósł do 29%. Ktoś musi spłacać kredyty.

Gość gość
jak coś umiesz,jesteś młody,wykształcony to będzie ci dobrze pod każdym ,nawet pod Kimem w Koreipł. x To jest logika platformy, logika Hitlera. Tylko bystrzy, wykształceni (i to w odpowiednim, jedynym kierunku) mogą przetrwać, super zaradni itp. a reszta zepchnięta na margines tak jak to Bronke powiedzial. Kiedyś też to stosowali zrzucając chore, słabsze dzieci ze skał, tylko, że Polska tego nie pochwala a władza robi dokładnie to samo teraz.

Gość gość
Ktoś chyba przeoczył sarkazm w temacie :D

Gość gość
Jeszcze można by wprowadzić podatek katastralny. Trzeba ukarać ludzi za to że mają wartościowe nieruchomości.

Gość gość
jak jesteś młody,wykształcony to będzie ci dobrze pod każdym-pod PiSem,Kukizem,Korwinem,Braunem,SLD,RN,pod dosłownie każdym,byle nie to straszne peło,typowa logika" tych od zmian"

Gość gość
gość 17.53-fakt sarkazmu nikt nie dostrzegł bo tu sami cisi ,ubodzy duchem i ubodzy na rozumie

Gość gość
Tematy świadczą same za siebie, zbyt wiele inteligencji w nich nie widać :D

Gość gość
Ja też chcę zarabiać 1200 zl bo jestem idiotą i zlodziejem .A nasi przywódcy partyjni powinni chodzić do restauracji na osmiorniczki i carpaccio z zubra.Nalezy im się no dzieki nim nie rządzi PiS