Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga120

Mój Facet stał się Chamem

Polecane posty

Witajcie, jestem tutaj pierwszy raz. Założyłam konto, gdyż chciałam poprosić Was o radę i podyskutować o Moim związku... Mam 16 lat, a mój chłopak 22. Jesteśmy razem około rok. Ale niestety od ostatniego czasu strasznie się psuje.. Mieliśmy że tak powiem "kryzys" bo go biłam. (walnęłam w twarz, popchnęłam, lekko kopnęłam) To był straszny dla mnie okres, miałam problemy w szkole(dokuczali mi) z rodzicami itd... Lecz wybaczył mi i byliśmy razem. Zaś po miesiącu zaczął On mnie bić.. Ostatnio prawie mnie udusił.. Wtedy to ja mu wybaczyłam, dlatego bo go strasznie kocham a bez Niego czuję się pusta.. Brałam antydepresanty, nic nie jadłam.. i dalej jestem w takim stanie. Znalazł On sobie pracę, nie widzimy się parę dni, i przez ten okres.. nie wiem co się stało.. bo było ok przed tą pracą, ale zaczął mnie traktować jak swoją rzecz... Tzn. że wpadł na pomysł, że wydrukuje umowę, w której będą rozpisane zasady typu "mam ciągle do niego dzwonić, mówić co robię, z kim jestem, mam wysyłać zdjęcia, i mam robić to, co mi każe".. groził, że jak się nie podporządkuję, to ze mną zerwie.. Czuję, że kasa mu wybiła do głowy, ciągle tylko o tym gada, że będzie zarabiał kokosy a ja bede go tylko wspierac i sie Jego słuchać.. Rozumiem, że też nie byłam święta w związku.. Ale żeby mnie tak traktować? Ciągle go błagam, proszę.. A on łaske mi robi.. Pomóżcie.. :(

Gość gość
Leze. Związałaś się z dorosłym facetem mając 15 lat i oboje się bijecie. Nie chce mi się tego komentować. Dam Ci tylko radę na odejście - idź do psychologa.

Toksyczny związek. Zerwij z nim. Odpocznij od facetów. Ciesz się życiem, szukaj szczęścia w spotakniach ze znajomymi itp.

Gość gość
To jest kompletna paranoja, absolutnie nie zgadzaj się na żadną umowę, bo to jakiś chory pomysł. Wiej od niego, jesteś jeszcze bardzo młoda i jeszcze wielu normalnych facetów w swoim życiu spotkasz, a na pewno normalniejszych od tego. I jak można po tym, jak cię prawie udusił, jeszcze się zastanawiać co zrobić? ZERWAĆ!!!

Gość gość
Przecież ona też jest nienormalna.

Gość gość
Owszem, ale być może dlatego, że jeszcze młoda i głupia. Lepiej żeby rzuciła tego faceta, to może jakiś normalny się nią zainteresuje i pozna różnicę.