Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kochaliscie kiedys naprawde?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie jak to jest. Mialam juz trzech partnerow ale nie potrafie zrozumiec dziewczyn, ktore wybaczaja zdrady i inne swinstwa. To kwestia charakteru czy one naprawde jakos kochaja czy cos... Ja sobie nie wyobrazam, wyp bym na zbity pysk mormuna, ktory lata na lewo i prawo...

Gość gość
kochałem i nadal kocham. Choć nie jesteśmy razem już od 3 lat, a spędizliśmy razem 13. Wiem, że jesteśmy dwoma połówkami i nigdy już nikogo nie pokocham. A zdrady bym nie wybaczył, choć to nie ona była powodem rozstania.

Gość gość
Powiem ci ze bardzo szanuje takich facetow jak ty... Moze tak mam bo nie trafilam na ta swoją polowke. Tylko tyle ze mam dziecko z nim a nie czuje czegos takiego jak ty... Nie wiem czemu...

Gość gość
To czemu tkwisz? Ja dlatego ze mamy dziecko, tak jest lepiej, latwiej bo co zostane sama, sama nie wiem czemu...

Gość GrubyCzarnyKot
Ja nie mam dziecka Ale myślę że to przede wszystkim przywiązanie, jest to jedyna osoba której ufam

Gość gość
Chyba nie, przynajmniej nie kochałam w ten sposob w jaki sobie wybrazalam, ze to wyglada.

Gość gość
Ja jej już nie widziałem od maja 2011 a nadal kocham, żadnej innej nie chce, a ona w tym roku za niecały miesiąc wychodzi za mąż, za innego...

Gość gość
tak kochałam i to bardzo , on też mnie kochał ale przyznał się że ma żonę i że z nią musi być mimo że kocha mnie :( a nie ją

Gość gość
Rozumiem i bardzo ci wspolczuje. Trzy lata to duzo, ale mimo wszystko probuj byc szxzesliwy nawet w pojedynke, na pewno da sie :-) Skoro wychodzi za maz to na pewno jest poukladana gdzies indziej...